VIDEO. Momentul stânjenitor în care Vladimir Putin așteaptă aplauze din partea ambasadorilor după discursul său, dar primește doar tăcere

  • Vladimir Putin s-a adresat unui grup de ambasadori la un discurs la Kremlin.
  • Președintele pare să se uite în jur așteptând aplauze, dar este întâmpinat cu o tăcere stânjenitoare.
  • În discurs, Putin a învinuit SUA pentru conflictul din Ucraina.

Președintele rus Vladimir Putin a fost surprins într-un videoclip părând să aștepte stânjenit aplauze care nu vin niciodată în urma unui discurs la Kremlin, scrie Business Insider. În timp ce liderul rus și-a încheiat discursul la o ceremonie televizată a ambasadorilor de miercuri, el a privit în jur în cameră în timp ce a urmat o tăcere incomodă.

În cazul în care nu era clar că acesta este sfârșitul discursului său, a vorbit din nou pentru a spune mulțimii că ceremonia se încheie și a mulțumit tuturor. Din nou, liderul rus a fost întâmpinat cu tăcere. Putin poate fi văzut apoi adunându-și notițele și întorcându-se pentru a ieși din decadenta Sala Sf. Alexandru a Kremlinului.

Videoclipul a fost distribuit pe rețelele de socializare, inclusiv de oficialul ucrainean Anton Gerașcenko, care a remarcat că „nimeni nu a aplaudat” în urma discursului. lga Lautman, jurnalist și membru senior la Centrul de Analiză a Politicii Europene (CEPA), a postat pe Twitter: „Acel moment ciudat în care fugarul criminal de război își termină discursul la tăcere”.

În timpul discursului, Vladimir Putin a spus că, deși nu a vrut să perturbe „atmosfera grațioasă” a evenimentului, nu s-a putut abține să nu critice abordarea politicii externe a SUA și să o dea vina pentru actualul conflict din Ucraina.

Audiența discursului a inclus ambasadorul Statelor Unite în Rusia, Lynne M. Tracy, care poate fi văzută rămânând cu fața de piatră în timpul comentariilor lui Putin. Președintele rus a spus că nu îi va saluta personal pe ambasadori din cauza „situației de sănătate în curs” deoarece continuă să fie precaut cu privire la virusul COVID-19, iar podiumul său putea fi văzut la o oarecare distanță de restul participanților.

Citește și

The post VIDEO. Momentul stânjenitor în care Vladimir Putin așteaptă aplauze din partea ambasadorilor după discursul său, dar primește doar tăcere appeared first on Aleph News.

Previous post Jennifer Garner recunoaște că „luptă din greu” pentru a evita să vadă ce scrie presa despre Ben Affleck
Next post Motivele pentru care Meghan Markle nu a participat niciodată la evenimentele de Paște alături de familia regală