Rusia a bombardat din nou Centrala nucleară de la Zaporojie

  • Rusia a bombardat din nou Centrala nucleară de la Zaporojie.
  • Ucraina susține că au fost loviți trei senzori de radiații.
  • Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut duminică un răspuns internațional mai puternic la ceea ce a descris drept „teroarea nucleară” rusă după bombardarea centralei nucleare Zaporojie, cea mai mare din Europa.

Rusia a bombardat din nou Centrala nucleară de la Zaporojie. Statul Major General Ucrainean declară că cel puțin trei senzori de radiație au fost loviți, iar un muncitor rănit.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut duminică un răspuns internațional mai puternic la ceea ce a descris drept „teroarea nucleară” rusă după bombardarea centralei nucleare Zaporojie, cea mai mare din Europa.

În timpul unei convorbiri telefonice cu președintele Consiliului European, Charles Michel, Zelenski a cerut să fie impuse sancțiuni industriei nucleare rusești și combustibilului nuclear.

Vine cu ultimele detalii Florin Jipa, editor la Monitorul Apărării și securității.

1) Centrala nucleară de la Zaporojie este cea mai mare din Europa. Putem să avem un nou Cernobîl?

2)Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut duminică un răspuns internațional mai puternic la ceea ce a descris drept „teroarea nucleară” rusă după bombardarea centralei nucleare Zaporojie. La ce se referă?

The post Rusia a bombardat din nou Centrala nucleară de la Zaporojie appeared first on Aleph News.

Previous post Alte patru nave cu cereale au părăsit porturile ucrainene. Zelenski anunță că „porturile noastre la Marea Neagră funcționează”
Next post VIDEO. Clotilde Armand: „Vom deschide parcarea de sub Pasajul Basarab după ce, mai bine de 10 ani de zile, a stat în paragină”