LIVE UPDATE. Ziua 469 de război în Ucraina. ONU: ,,Centrala nucleară din Zaporojie are suficientă apă pentru mai multe luni”

LIVE UPDATE. Ziua 469 de război în Ucraina. ONU: ,,Centrala nucleară din Zaporojie are suficientă apă pentru mai multe luni”

LIVE UPDATE. Ziua 469 de război în Ucraina. ONU: ,,Centrala nucleară din Zaporojie are suficientă apă pentru mai multe luni”LIVE UPDATE. Ziua 469 de război în Ucraina. ONU: ,,Centrala nucleară din Zaporojie are suficientă apă pentru mai multe luni”

  • Centrala nucleară din Zaporojie are suficientă apă pentru mai multe luni.
  • Anunțul a fost făcut organismul de supraveghere nucleară al ONU.
  • Este vorba despre apa care se află într-un mare bazin de răcire, deasupra rezervorului barajului Kakhovka.

Centrala nucleară din Zaporojie are acces la suficientă apă pentru mai multe luni, a declarat organismul de supraveghere nucleară al ONU, scrie Sky News.

Agenția Internațională pentru Energie Atomică a făcut referire la apa care se află într-un mare bazin de răcire, deasupra rezervorului barajului Kakhovka. Iazul este alimentat de obicei cu apă din rezervor și, la rândul său, este folosit pentru răcirea esențială a reactoarelor și a deșeurilor nucleare de la centrala electrică, cea mai mare din Europa.

The post LIVE UPDATE. Ziua 469 de război în Ucraina. ONU: ,,Centrala nucleară din Zaporojie are suficientă apă pentru mai multe luni” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Un zbor din India către San Francisco a fost deviat din cauza unei probleme la un motor. Aeronava, forțată să aterizeze în Rusia Previous post Un zbor din India către San Francisco a fost deviat din cauza unei probleme la un motor. Aeronava, forțată să aterizeze în Rusia
Un crocodil din Costa Rica face istorie. Femela a avut primul caz de „naștere virgină” din specia sa Next post Un crocodil din Costa Rica face istorie. Femela a avut primul caz de „naștere virgină” din specia sa