LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 739. Șapte persoane au fost ucise într-un atac cu dronă rusă asupra unui bloc de apartamente din orașul port Odesa din sudul Ucrainei

LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 739. Șapte persoane au fost ucise într-un atac cu dronă rusă asupra unui bloc de apartamente din orașul port Odesa din sudul Ucrainei

LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 739. Șapte persoane au fost ucise într-un atac cu dronă rusă asupra unui bloc de apartamente din orașul port Odesa din sudul UcraineiLIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 739. Șapte persoane au fost ucise într-un atac cu dronă rusă asupra unui bloc de apartamente din orașul port Odesa din sudul Ucrainei

  • Șapte persoane au fost ucise într-un atac cu dronă rusă asupra unui bloc de apartamente din orașul port Odesa din sudul Ucrainei, au declarat autoritățile regionale.
  • Printre victime se numără un copil în vârstă de trei ani și o femeie cu un copil în brațe.
  • Guvernatorul regiunii Odesa, Oleh Kiper, a declarat că opt persoane au fost rănite, iar salvatorii încă caută alte persoane sub dărâmături.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Șapte persoane au fost ucise într-un atac cu dronă rusă asupra unui bloc de apartamente din orașul port Odesa din sudul Ucrainei, au declarat autoritățile regionale. Printre victime se numără un copil în vârstă de trei ani și o femeie cu un copil în brațe.

„Salvatorii din Odesa tocmai au descoperit trupurile unei mame cu un bebeluș de trei luni,” a spus ministrul de Interne Ihor Klymenko într-o postare pe aplicația Telegram sâmbătă.

La fața locului, fumul se ridica din dărâmături răspândite pe pământ acolo unde drona smulsese un colț de câteva etaje din clădire. Hainele și mobilierul erau împrăștiate în masa ruinată de beton și oțel care atârna de clădirea blocului de apartamente.

„Asta e imposibil de uitat! Asta e imposibil de iertat,” au scris aceștia. Au menționat că cinci persoane, printre care și un copil, au fost salvate în viață.

Guvernatorul regiunii Odesa, Oleh Kiper, a declarat că opt persoane au fost rănite, iar salvatorii încă caută alte persoane sub dărâmături.

Președintele ucrainean Volodymyr Zelenskyy a declarat că drona era un model Shahed furnizat de Iran. Rusia a lansat mai multe mii de astfel de drone cu aripi lungi în timpul războiului, la ținte adânc în interiorul Ucrainei.

Citește și

The post LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 739. Șapte persoane au fost ucise într-un atac cu dronă rusă asupra unui bloc de apartamente din orașul port Odesa din sudul Ucrainei appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 738. Convingerile lui Navalnîi „nu vor dispărea”, afirmă Josep Borrell/ Cel puțin 115 persoane ar fi fost reținute la înmormântarea lui Navalnîi Previous post LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 738. Convingerile lui Navalnîi „nu vor dispărea”, afirmă Josep Borrell/ Cel puțin 115 persoane ar fi fost reținute la înmormântarea lui Navalnîi
SUA trimit primul „airdrop” cu alimente în Gaza. Ce spune Casa Albă Next post SUA trimit primul „airdrop” cu alimente în Gaza. Ce spune Casa Albă