LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 147. IDF afirmă că lansarea aeriană a ajutoarelor face „lupta posibilă”

LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 147. IDF afirmă că lansarea aeriană a ajutoarelor face „lupta posibilă”

LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 147. IDF afirmă că lansarea aeriană a ajutoarelor face „lupta posibilă”LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 147. IDF afirmă că lansarea aeriană a ajutoarelor face „lupta posibilă”

  • Lansarea aeriană a ajutoarelor umanitare în Gaza ameliorează penuria de alimente și „face posibilă lupta” pentru Forțele de Apărare ale Israelului.
  • „Astăzi, avioane americane și jordaniene au lansat ajutoare suplimentare în întregul teritoriu. Acesta este un efort care face posibilă lupta,” a declarat purtătorul de cuvânt al IDF.
  • „În urma incidentului în care zeci de palestinieni au fost uciși în timpul intrării camioanelor cu ajutoare în nordul Fâșiei Gaza joi dimineața, investigăm acest incident,” a adăugat Hagari.

UPDATE ORA 3:00-SUA afirmă că mai multe ajutoare vor ajunge în Gaza, în timp ce negocierile de încetare a focului și de luare de ostatici continuă

După ce sâmbătă a avut loc cu succes prima lansare aeriană de ajutoare din SUA în Gaza, Departamentul Apărării intenționează să efectueze alte lansări în zilele următoare, potrivit unui oficial de la Casa Albă.

În același timp, un oficial de rang înalt din cadrul administrației președintelui american Joe Biden a declarat că Israelul „a acceptat” o propunere de încetare a focului de șase săptămâni în Gaza

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Lansarea aeriană a ajutoarelor umanitare în Gaza ameliorează penuria de alimente și „face posibilă lupta” pentru Forțele de Apărare ale Israelului.

„Astăzi, avioane americane și jordaniene au lansat ajutoare suplimentare în întregul teritoriu. Acesta este un efort care face posibilă lupta,” a declarat purtătorul de cuvânt al IDF, Daniel Hagari, într-o declarație sâmbătă.

„În urma incidentului în care zeci de palestinieni au fost uciși în timpul intrării camioanelor cu ajutoare în nordul Fâșiei Gaza joi dimineața, investigăm acest incident,” a adăugat Hagari. Afirmațiile privind distrugerea intenționată a convoiului de ajutoare și vătămarea deliberată a persoanelor nu au nicio bază, conform IDF. Au declarat că vor prezenta concluziile după investigarea incidentului.

Citește și

The post LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 147. IDF afirmă că lansarea aeriană a ajutoarelor face „lupta posibilă” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 738. Convingerile lui Navalnîi „nu vor dispărea”, afirmă Josep Borrell/ Cel puțin 115 persoane ar fi fost reținute la înmormântarea lui Navalnîi Previous post LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 738. Convingerile lui Navalnîi „nu vor dispărea”, afirmă Josep Borrell/ Cel puțin 115 persoane ar fi fost reținute la înmormântarea lui Navalnîi
SUA trimit primul „airdrop” cu alimente în Gaza. Ce spune Casa Albă Next post SUA trimit primul „airdrop” cu alimente în Gaza. Ce spune Casa Albă