LIVE UPDATE. 443 zile de invazie rusă. Zelenski se va întâlni sâmbătă cu Papa Francisc

LIVE UPDATE. 443 zile de invazie rusă. Zelenski se va întâlni sâmbătă cu Papa Francisc

LIVE UPDATE. 443 zile de invazie rusă. Zelenski se va întâlni sâmbătă cu Papa FranciscLIVE UPDATE. 443 zile de invazie rusă. Zelenski se va întâlni sâmbătă cu Papa Francisc

  • Volodimir Zelenski se va întâlni sâmbătă cu Papa Francisc.
  • Președintele ucrainean urmează să se întâlnească cu liderul religios la Vatican.
  • Cei doi lideri au vorbit la telefon de mai multe ori de la începutul războiului, declanșat de Rusia.

Volodimir Zelenski se va întâlni sâmbătă cu Papa Francisc, au declarat surse diplomatice pentru Reuters. Președintele ucrainean urmează să se întâlnească cu liderul religios la Vatican, potrivit sursei citate.

Călătoria planificată, care nu a fost anunțată oficial, are loc la doar două săptămâni după ce Papa a declarat că Vaticanul este implicat într-o misiune de pace pentru a încerca să pună capăt conflictului dintre Rusia și Ucraina.

Cei doi lideri au vorbit la telefon în mai multe rânduri de la începerea războiului, declanşat de Rusia, prima dată la mai puțin de 48 de ore de la debutul invaziei. În timpul acelei convorbiri, papa și-ar fi exprimat durerea și solidaritatea cu țara.

The post LIVE UPDATE. 443 zile de invazie rusă. Zelenski se va întâlni sâmbătă cu Papa Francisc appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

FOTO. Experimentul din anii 90 care a simulat o colonie de pe Marte a găzduit opt participanți. Cum arată astăzi Previous post FOTO. Experimentul din anii 90 care a simulat o colonie de pe Marte a găzduit opt participanți. Cum arată astăzi
LIVE UPDATE. 444 zile de invazie rusă. Cel puțin 480 de copii ucraineni, uciși de Rusia, afirmă Parchetul General ucrainean Next post LIVE UPDATE. 444 zile de invazie rusă. Cel puțin 480 de copii ucraineni, uciși de Rusia, afirmă Parchetul General ucrainean