Elon Musk anunță că a găsit un nou CEO pentru Twitter. „Ea va prelua funcţia în circa 6 săptămâni”

Elon Musk anunță că a găsit un nou CEO pentru Twitter. „Ea va prelua funcţia în circa 6 săptămâni”

Elon Musk anunță că a găsit un nou CEO pentru Twitter. „Ea va prelua funcţia în circa 6 săptămâni”Elon Musk anunță că a găsit un nou CEO pentru Twitter. „Ea va prelua funcţia în circa 6 săptămâni”

  • Elon Musk a declarat că a găsit un nou CEO pentru platforma socială.
  • Noul CEO al Twitter va prelua funcţia în aproximativ 6 săptămâni.
  • Musk, însă, nu a spus cine este candidatul.

Directorul general al Twitter, Elon Musk, a declarat joi că a găsit un nou CEO pentru platforma socială şi că aceasta va prelua funcţia în aproximativ 6 săptămâni, scrie The Guardian.

Musk, care a cumpărat Twitter în toamna anului trecut și de atunci îl conduce, a insistat mult timp că nu este CEO-ul permanent al companiei.

„Bucuros să anunț că am un nou CEO pentru X/Twitter. Ea va începe în aproximativ șase săptămâni. Rolul meu va fi de preşedinte executiv şi CTO, supravegherea produselor, software-ului şi sysops” , a anunţat Musk într-un tweet.

Musk, însă, nu a spus cine este candidatul.

Este probabil ca această mişcare să atenueze preocupările investitorilor Tesla, care au fost din ce în ce mai îngrijoraţi de timpul pe care Musk îl alocă întoarcerii Twitter.

Acţiunile Tesla au crescut cu 2,4%, în urma acestei ştiri.

Musk, care a declarat în noiembrie că se aşteaptă să-şi reducă timpul petrecut la Twitter şi, în cele din urmă, să găsească un nou lider care să conducă compania de social media, nu a desemnat anterior niciun potenţial candidat.

Primele două săptămâni ale miliardarului ca noul proprietar de Twitter, în octombrie, au fost marcate de schimbări rapide. El l-a concediat rapid pe fostul CEO al Twitter, Parag Agrawal, şi pe alţi lideri seniori, apoi a concediat jumătate din personal în noiembrie.

Citește și

„Spirală continuă de boală”. Tori Spelling și copiii ei părăsesc locuința după ce a fost descoperită o infecție cu „mucegai extrem”

Prințul Harry dă vina pe grupul Mirror pentru despărțirea lui de Chelsy Davy: „A cauzat mari provocări în relația lui cu fosta lui iubită”

VIDEO. Beyonce șochează publicul cu apariția sa extravagantă, în noaptea de deschidere a Renaissance World Tour

The post Elon Musk anunță că a găsit un nou CEO pentru Twitter. „Ea va prelua funcţia în circa 6 săptămâni” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

FOTO. Experimentul din anii 90 care a simulat o colonie de pe Marte a găzduit opt participanți. Cum arată astăzi Previous post FOTO. Experimentul din anii 90 care a simulat o colonie de pe Marte a găzduit opt participanți. Cum arată astăzi
LIVE UPDATE. 444 zile de invazie rusă. Cel puțin 480 de copii ucraineni, uciși de Rusia, afirmă Parchetul General ucrainean Next post LIVE UPDATE. 444 zile de invazie rusă. Cel puțin 480 de copii ucraineni, uciși de Rusia, afirmă Parchetul General ucrainean