LIVE UPDATE. 210 zile de invazie. Dmitri Medvedev susține că „referendumurile din Donbas sunt esențiale pentru restabilirea dreptății istorice”

  • Lynn Tracy va fi noul ambasador al SUA în Rusia
  • Șeful Comitetului de Apărare al Dumei: Nu va exista o mobilizare generală în Federația Rusă.
  • Mai mult de 2.100 de copii din Ucraina au fost duși ilegal în Rusia, susține vicepremierul de la Kiev.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Fostul președinte al Rusiei și actualul vicepreşedinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a declarat că este „esențial” ca separatiștii pro-ruși din Ucraina, susținuți de Moscova, să organizeze referendumuri în urma cărora regiunile lor să adere la Rusia, potrivit Kyivpos.

Într-o postare pe Telegram, Medvedev a scris că, alipirea autoproclamatelor republici populare Doneţk şi Lugansk de Federația Rusă constituie un pas vital în protejarea intereselor oamenilor din cele două regiuni.

Referendumurile în Donbas sunt esențiale, nu numai pentru protecția sistematică a rezidenților din DNR şi LNR şi alte teritorii eliberate, ci şi pentru restabilirea dreptății istorice” , a scris Medvedev pe Telegram.

The post LIVE UPDATE. 210 zile de invazie. Dmitri Medvedev susține că „referendumurile din Donbas sunt esențiale pentru restabilirea dreptății istorice” appeared first on Aleph News.

Previous post Biden va îndemna națiunile aliate să acorde mai mult sprijin Ucrainei la Adunarea Generală a ONU
Next post New York Times: Putin se pregăteşte să escaladeze războiul! Printre opţiuni: atacarea centrelor de aprovizionare din România şi Polonia, mobilizare generală în Rusia, intensificarea genocidului împotriva poporului ucrainean, bombardamente nucleare în Marea Neagră şi Ucraina