FOTO. Ce mesaj i-a transmis Jamie Lee Curtis fostei sale colege și „fiicei sale din film”, Lindsay Lohan, după ce a aflat că e însărcinată

FOTO. Ce mesaj i-a transmis Jamie Lee Curtis fostei sale colege și „fiicei sale din film”, Lindsay Lohan, după ce a aflat că e însărcinată

FOTO. Ce mesaj i-a transmis Jamie Lee Curtis fostei sale colege și „fiicei sale din film”, Lindsay Lohan, după ce a aflat că e însărcinatăFOTO. Ce mesaj i-a transmis Jamie Lee Curtis fostei sale colege și „fiicei sale din film”, Lindsay Lohan, după ce a aflat că e însărcinată

  • Curtis și Lohan au jucat împreună în filmul de comedie Freaky Friday din 2003.
  • Curtis a postat o selecție de fotografii cu Lohan.
  • Fanii și alte celebrități au împărtășit aprecierea lor pentru postarea lui Curtis.

Jamie Lee Curtis a postat un mesaj pentru fosta sa colegă și „fiică de film” Lindsay Lohan. Curtis și Lohan au jucat împreună în filmul de comedie Freaky Friday din 2003, jucând rolul unei mame și al unei fiice care sunt forțate să vadă perspectiva celeilalte atunci când se trezesc în mod misterios în corpul celeilalte, scrie The Independent.

Vineri, 28 aprilie, Curtis a postat o selecție de fotografii cu Lohan la ceea ce pare a fi petrecerea ei pentru bebeluș. Prietena mea și fiica mea de film @lindsaylohan crește!”, a scris laureatul premiului Oscar în legendă. Atât de încântată pentru ea. Ce mamă va fi”.

În imagini, Lohan, în vârstă de 36 de ani, își atinge burtica și zâmbește alături de prieteni. Fanii și alte celebrități au împărtășit aprecierea lor pentru postarea lui Curtis. Selma Blair a comentat: Sunt atât de fericită pentru fericire. Mare dragoste, @lindsaylohan”.

Un alt comentator a împărtășit urări pozitive pentru Lohan. Va reuși să facă treaba de părinte!”, au scris aceștia. A trecut prin multe în viață și se pare că a aterizat într-un loc minunat. Întotdeauna te susținem, Lindz!”.

Bineînțeles, mulți au fost încântați de referința lui Curtis la Freaky Friday. Unul dintre filmele mele preferate pe care le-ați făcut, doamnelor!”, se arată într-un comentariu, înainte ca fanul să adauge: Felicitări noii mămici!”.

Citește și

The post FOTO. Ce mesaj i-a transmis Jamie Lee Curtis fostei sale colege și „fiicei sale din film”, Lindsay Lohan, după ce a aflat că e însărcinată appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Valoarea tichetelor de masă pentru angajaţi va ajunge la valoarea de 40 de lei. De când se aplică noua măsură Previous post Valoarea tichetelor de masă pentru angajaţi va ajunge la valoarea de 40 de lei. De când se aplică noua măsură
Max Verstappen a spus că nu consideră discuțiile cu George Russell ca fiind necesare: „Un nenorocit” Next post Max Verstappen a spus că nu consideră discuțiile cu George Russell ca fiind necesare: „Un nenorocit”