Care sunt cele mai bune momente din zi pentru a posta pe TikTok cu scopul de a crește veniturile

  • Nu se poate nega faptul că TikTok a cucerit rețelele de socializare – și este probabil singura platformă care oferă tuturor șansa de a deveni o senzație virală.
  • În ultimii ani, oamenii și mărcile au realizat că se pot face milioane de euro prin intermediul YouTube, Instagram și TikTok dacă ai un public dedicat.
  • Acum, există un calculator de social media care vă spune cât de aproape sunteți de a deveni un influencer cu normă întreagă.

Nu se poate nega faptul că TikTok a cucerit rețelele de socializare – și este probabil singura platformă care oferă tuturor șansa de a deveni o senzație virală. Dacă sunteți deja un TikToker avid sau dacă doriți să maximizați rezultatele conținutului, Influencer Marketing Hub a analizat peste 100.000 de postări pentru a găsi cele mai bune rate de implicare.

Rezultatele lor relevă momentele din EST:

Luni: 6 AM, 10 AM, 10 PM
Marți: 2 AM, 4 AM, 9 AM
Miercuri: 7 AM, 8 AM, 11 PM
Joi: 9 AM, 12 AM, 7 PM
Vineri: 5 DIMINEAȚA, 13.00, 15.00
Sâmbătă: 11.00, 19.00, 20.00
Duminică: 7 AM, 8 AM, 4 PM

În ultimii ani, oamenii și mărcile au realizat că se pot face milioane de euro prin intermediul YouTube, Instagram și TikTok dacă ai un public dedicat. Într-un sondaj realizat în 2019 de Lego Group, rezultatele au arătat că copiii britanici și americani sunt de trei ori mai predispuși (30 %) să vrea să fie YouTuberi sau vloggeri decât astronauți (11 %) când vor fi mari.

Acum, există un calculator de social media care vă spune cât de aproape sunteți de a deveni un influencer cu normă întreagă. Folosind diverse estimări din industrie, creația de la Lickd.co calculează cifrele privind statisticile de care ai avea nevoie pentru a deveni un influencer cu normă întreagă.

Site-ul spune: Influencerii sunt o categorie în creștere rapidă, iar cei de top fac bani serioși, așa că nu este de mirare că tot mai mulți oameni caută să renunțe la slujba de zi cu zi, aproximativ 22.000 de persoane căutând în fiecare lună pe Google cum să devii un influencer”.”

The post Care sunt cele mai bune momente din zi pentru a posta pe TikTok cu scopul de a crește veniturile appeared first on Aleph News.

Previous post LIVE UPDATE. 329 zile de invazie. Olanda intenționează să se alăture SUA și Germaniei pentru a trimite sistemul de rachete Patriot în Ucraina
Next post Ce este „open casting”? Tendința sexuală în creștere în 2023 este o veste bună pentru cei singuri