Ce este „open casting”? Tendința sexuală în creștere în 2023 este o veste bună pentru cei singuri

  • „Castingul deschis” este o tendință în materie de întâlniri care va lua avânt în 2023 – și este o veste bună pentru cei singuri.
  • Cercetările de la Bumble au constatat că 1 din 3 (38%) oameni sunt acum mai deschiși să exploreze relații cu persoane care sunt dincolo de tiparul lor obișnuit.
  • Experții de la Inner Circle prezic că sentimentul de „an nou, eu nou” îi va motiva pe cei care ies la întâlniri să lase în urmă vechile obiceiuri toxice.

„Castingul deschis” este o tendință în materie de întâlniri care va lua avânt în 2023 – și este o veste bună pentru cei singuri. Potrivit experților de la Bumble, oamenii sunt mai „deschiși” în ceea ce privește cerințele lor atunci când își caută dragostea.

În loc să „arunce” o plasă mică în grupul de întâlniri, ei sunt dispuși să se abată de la tiparul lor obișnuit. Deoarece a fi pretențios în privința aspectului fizic nu garantează conexiuni semnificative, ar putea să-i ajute pe mulți să găsească potriviri care chiar funcționează pe termen lung. Și, până la urmă, contrariile se atrag!

Cercetările de la Bumble au constatat că 1 din 3 (38%) oameni sunt acum mai deschiși să exploreze relații cu persoane care sunt dincolo de tiparul lor obișnuit. Iar în Marea Britanie, mai mult de jumătate dintre cei care se întâlnesc (52%) folosesc castingul deschis”.

În plus, 1 din 4 (28%) dintre noi acordă mai puțină importanță întâlnirilor cu persoane la care ceilalți se așteaptă”. Experții de la Inner Circle prezic că sentimentul de an nou, eu nou” îi va motiva pe cei care ies la întâlniri să lase în urmă vechile obiceiuri toxice și să caute alte persoane care caută același lucru.

The post Ce este „open casting”? Tendința sexuală în creștere în 2023 este o veste bună pentru cei singuri appeared first on Aleph News.

Previous post Care sunt cele mai bune momente din zi pentru a posta pe TikTok cu scopul de a crește veniturile
Next post Satul idilic de munte în care nu poți intra decât dacă ești pe lista de așteptare