VIDEO. Un actor din Breaking Bad este de nerecunoscut după o transformare dramatică pentru un show TV. Cum și-a uimit fanii

  • În timpul apariției sale la The Tonight Show, actorul Walt a putut fi văzut dansând și făcând DJ – totul în timp ce era deghizat.
  • O pereche de pantaloni albi ai lui Walter White de la Breaking Bad s-au vândut recent pentru 32.500 de dolari.
  • În serial, Walt este cunoscut pentru că poartă boxeri extrem de strâmți, el alergând adesea doar în pantaloni în serie.

Bryan Cranston arăta total de nerecunoscut după ce a suferit o transformare foarte drastică pentru o apariție târzie la televizor. Actorul din Breaking Bad, în vârstă de 67 de ani, a apărut la The Tonight Show la începutul acestei săptămâni.

Jucând în show-ul american de seară, Bryan a vorbit despre diverse lucruri – inclusiv despre modul în care o pereche de chiloți albi purtată în Breaking Bad s-au vândut recent pentru o sumă uluitoare – înainte de a se transforma într-o persoană complet diferită.

Cunoscut pentru rolul său de renume mondial de profesor devenit stăpân al drogurilor în Breaking Bad, Bryan a privit departe de personajul său iubit și de sinea lui obișnuită atunci când a ales să folosească o perucă. În timpul apariției sale la The Tonight Show, actorul Walt a putut fi văzut dansând și făcând DJ – totul în timp ce era deghizat.

El a purtat chelari de soare, o perucă blondă, păr fals pe piept și o jachetă roz pentru scenariul amuzant în timp ce el și Jimmy dansau prin studio. Acțiunea a fost inspirată de o telenovelă germană.

În afară de perioada de îmbrăcare, în timp ce a apărut în emisiune, a fost dezvăluit că o pereche de pantaloni albi ai lui Walter White de la Breaking Bad s-au vândut recent pentru 32.500 de dolari. În serial, Walt este cunoscut pentru că poartă boxeri extrem de strâmți, el alergând adesea doar în pantaloni în serie.

Înțelegând rapid că pantalonii vânduți la licitație nu erau purtați și erau de fapt doar pentru decor, Bryan a făcut o glumă amuzantă. Actorul Walt a glumit: „Cele care sunt murdare merg mult mai sus”.

Citește și:

  1. Regele Charles, deranjat de soldați. Le-a cerut să tacă pentru că exercițiile lor i-au întrerupt apelurile de dimineață
  2. Filmul de groază care provoacă creșteri ale ritmului cardiac pe Apple Watch: „A fost o călătorie absolută în iad”
  3. Funcțiile ascunse ale Google Maps. Ce ar trebui să știm

The post VIDEO. Un actor din Breaking Bad este de nerecunoscut după o transformare dramatică pentru un show TV. Cum și-a uimit fanii appeared first on Aleph News.

Previous post LIVE UPDATE. 389 zile de invazie rusă. Alți 880 de soldați ruși au fost uciși. Grupul Wagner vrea să recruteze 30.000 de noi luptători până la jumătatea lunii mai
Next post Bogdan Manolea, director executiv ApTI: „Problema din legea Securității Cibernetice o reprezintă adăugirile la definiția securității naționale. Spectrul de activități ale SRI s-a lărgit: au adăugat propaganda și dezinformarea în spațiul cibernetic. (…) Un grup de filosofi de la Păltiniș sunt sau nu sunt pericole?”