VIDEO. Prințesa Diana, cea mai mare susținătoare a Prințului Harry. Un videoclip de la Palatul Buckingham din anii ’90 a devenit viral pe TikTok

VIDEO. Prințesa Diana, cea mai mare susținătoare a Prințului Harry. Un videoclip de la Palatul Buckingham din anii ’90 a devenit viral pe TikTok

VIDEO. Prințesa Diana, cea mai mare susținătoare a Prințului Harry. Un videoclip de la Palatul Buckingham din anii ’90 a devenit viral pe TikTokVIDEO. Prințesa Diana, cea mai mare susținătoare a Prințului Harry. Un videoclip de la Palatul Buckingham din anii ’90 a devenit viral pe TikTok

  • Un videoclip viral dezvăluie abilitățile remarcabile de părinte ale Prințesei Diana și legătura sa specială cu Prințul Harry.
  • Aflată la balconul Palatului Buckingham, Prințesa Diana i-a aranjat cravata lui Harry.
  • Într-un mod blând, ea a oprit-o pe Prințesa Beatrice să-și arunce una dintre mănuși peste balcon.

Un videoclip emoționant care surprinde abilitățile remarcabile de părinte ale Prințesei Diana la balconul Palatului Buckingham, în timpul evenimentului anual, „Trooping the Colour” din anii 1989 și 1990 a devenit viral pe TikTok. Momentul a cucerit inimile a milioane de oameni și a adus un tribut special legăturii dintre Prințesa Diana și fiul ei, Prințul Harry, scrie Hindustan Times.

În videoclip, Diana îi aranjează cravata lui Harry și o împiedică, blând, pe prințesa Beatrice să își arunce o mănușă peste balcon. Rapiditatea și blândețea cu care Diana acționează ilustrează dragostea și devotamentul său față de copii, chiar și în mijlocul evenimentelor grandioase.

În doar 24 de ore, videoclipul TikTok intitulat „Prințesa Diana nu a ratat niciodată nimic” a adunat peste 1,3 milioane de vizualizări, 197.000 de aprecieri și 100 de comentarii. Utilizatorii au exprimat admirația față de natura grijulie a Dianei și iubirea ei incontestabilă pentru copii.

Fanii au observat cu bucurie și faptul că talentul natural al Dianei în relația cu copiii era o reflecție a carierei sale anterioare ca asistentă de grădiniță. Înainte de a se căsători cu Prințul Charles, Diana a lucrat la grădinița Young England din Londra, unde și-a dezvoltat abilitățile în îngrijirea copiilor. Chiar și după intrarea în familia regală, Diana a păstrat legături puternice cu copiii și a dedicat mult timp și energie organizațiilor de caritate pentru copii.

Prințul Harry continuă să onoreze memoria mamei sale și să reflecteze asupra legăturii lor speciale. Acest videoclip viral servește ca o reamintire a moștenirii de durată a Prințesei Diana ca părinte iubitor și devotat. Prezența sa iubitoare la balconul Palatului Buckingham rămâne vie în inimile admiratorilor din întreaga lume, reprezentând femeia remarcabilă pe care a fost și impactul durabil pe care l-a avut asupra fiului său iubit.

Citește și:

The post VIDEO. Prințesa Diana, cea mai mare susținătoare a Prințului Harry. Un videoclip de la Palatul Buckingham din anii ’90 a devenit viral pe TikTok appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

LVMH va cheltui 164 de milioane de dolari pentru a sponsoriza Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris Previous post LVMH va cheltui 164 de milioane de dolari pentru a sponsoriza Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris
LIVE UPDATE. Ziua 479 de război în Ucraina. UNICEF: Provizii „vitale” au ajuns la 150 de familii din Hersonul inundat Next post LIVE UPDATE. Ziua 479 de război în Ucraina. UNICEF: Provizii „vitale” au ajuns la 150 de familii din Hersonul inundat