VIDEO. O școală de muzică din Donețk a fost bombardată

  • Forțele ruse încearcă să avanseze în această regiune strategică dar ucrainenii nu renunță. Însă, cu victoria vine și sacrificiul.
  • Chiar dacă Ucraina a respins atacurile din mai multe orașe din Donețk urmele armatei lui Putin rămân.
  • Dintr-o școală de muzică pentru copii au rămas doar ruinele. Înainte de război, în această şcoală învățau circa 200 de copii, potrivit Ukrinform.

Ucraina poartă în fiecare zi bătălii decisive în estul țării. Forțele ruse încearcă să avanseze în această regiune strategică, dar ucrainenii nu renunță. Însă, cu victoria vine și sacrificiul.

Chiar dacă Ucraina a respins atacurile din mai multe orașe din Donețk urmele armatei lui Putin rămân.

Dintr-o școală de muzică pentru copii au rămas doar ruinele. Înainte de război, în această şcoală învățau circa 200 de copii, potrivit Ukrinform.

În şcoală nu se afla niciun militar şi nici echipamente militare nu se aflau aici. Ruşii pur şi simplu distrug deliberat infrastructura civilă” în Ucraina, a subliniat Kirilenko.

Potrivit, unor oficiali ucraineni a indicat de când a început invazia, armata rusă a avariat sau distrus 416 instituţii de învăţământ în regiunea Doneţk (estul țării), inclusiv 181 de grădiniţe, 191 de şcoli, 23 de unități profesionale şi 21 de universităţi.

The post VIDEO. O școală de muzică din Donețk a fost bombardată appeared first on Aleph News.

Previous post BILANȚUL ZILEI. Peste 300 de cazuri noi în ultimele 24 de ore
Next post LIVE UPDATE. 88 de zile de invazie. Rusia are acum o nouă țintă și se pregătește pentru o ofensivă în Severodonetsk