VIDEO. LIVE UPDATE. 290 de zile de invazie. Zelenski spune că situația de pe linia frontului din est este „foarte dificilă”

  • Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a recunoscut vineri seară că situația militară în unele părți din estul Ucrainei este „foarte dificilă” .
  • „Situația de pe linia frontului rămâne foarte dificilă în zonele cheie din Donbas – Bahmut, Soledar, Mariinka, Kreminna” , a spus Zelenski, în discursul său video adresat zilnic națiunii.
  • Cele patru orașe se află pe linia frontului în regiunile Donețk și Luhansk, linie care s-a mișcat foarte puțin în ultimele trei luni.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a recunoscut vineri seară că situația militară în unele părți din estul Ucrainei este „foarte dificilă” , dar a precizat că forțele ucrainene continuă să reziste atacurilor efectuate de ruși, potrivit CNN.

„Situația de pe linia frontului rămâne foarte dificilă în zonele cheie din Donbas – Bahmut, Soledar, Mariinka, Kreminna” , a spus Zelenski, în discursul său video adresat zilnic națiunii.

Cele patru orașe se află pe linia frontului în regiunile Donețk și Luhansk, linie care s-a mișcat foarte puțin în ultimele trei luni.

„Nu mai există niciun loc de loc de trai pe teren în aceste zone care să nu fie deteriorat de obuze și foc” , a afirmat Zelenski.

„Ocupanții au distrus de fapt Bahmut – un alt oraș din Donbas, pe care armata rusă l-a transformat în ruine pârjolite” , a adăugat liderul de la Kiev.

https://www.facebook.com/watch/zelenskiy.official/

The post VIDEO. LIVE UPDATE. 290 de zile de invazie. Zelenski spune că situația de pe linia frontului din est este „foarte dificilă” appeared first on Aleph News.

Previous post Ion Cristoiu, despre eşecul Schengen: Austria avea suficienţi spioni aici ca să ştie ce pregătim noi/ Ai noştri şi-au luat adio de la Schengen în vecii vecilor, amin!
Next post Statul Major General: Ucraina a lovit o bază rusă din regiunea Zaporojie, rănind 150 de soldați ruși