Statul Major General: Ucraina a lovit o bază rusă din regiunea Zaporojie, rănind 150 de soldați ruși

  • Forțele ucrainene au lovit o bază rusească dintr-o zonă ocupată temporar în regiunea Zaporojie.
  • Până la 150 de soldați ruși au fost răniți, iar 50 de soldați au fost transportați la un spital din Melitopolul ocupat, regiunea Zaporojie.
  • În ultima zi, forțele ucrainene au lovit și șapte puncte de control rusești, șase zone în care erau concentrate trupe rusești, precum și o zonă de concentrare a artileriei și un depozit de muniții rusești.

Forțele ucrainene au lovit o bază rusească dintr-o zonă ocupată temporar în regiunea Zaporojie, a anunțat sâmbătă Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei, potrivit  Kyiv Independent.

Potrivit Statului Major General, până la 150 de soldați ruși au fost răniți, iar 50 de soldați au fost transportați la un spital din Melitopolul ocupat, regiunea Zaporojie.

În ultima zi, forțele ucrainene au lovit și șapte puncte de control rusești, șase zone în care erau concentrate trupe rusești, precum și o zonă de concentrare a artileriei și un depozit de muniții rusești, a adăugat Statul Major.

The post Statul Major General: Ucraina a lovit o bază rusă din regiunea Zaporojie, rănind 150 de soldați ruși appeared first on Aleph News.

Previous post VIDEO. LIVE UPDATE. 290 de zile de invazie. Zelenski spune că situația de pe linia frontului din est este „foarte dificilă”
Next post Eva Kaili își pierde funcția de vicepreședinte al Parlamentului European, fiind suspectată de corupție