Un studiu de la Harvard de 85 de ani a descoperit lucrul nr. 1 care ne face fericiți în viață: Ne ajută să „trăim mai mult”

  • Întâlnirile cu prietenii și familia asigură fericirea.
  • Studiul despre fericire a fost făcut de cercetătorii de la Harvard.
  • Oamenii singuri sunt nefericiți și trăiesc mai puțin.

Dieta fericirii fură meseria psihologilor. Întâlnirile cu prietenii și familia sunt motivul pentru care zâmbim în fiecare zi.

Cariera, banii, sportul și dietele sănătoase ne definesc viața – dar fericirea depinde de oamenii din jurul nostru. Asta arată cel mai lung studiu despre fericire făcut de cercetătorii de la Universitatea Harvard.

Felul în care vorbim cu ceilalți și respectul cu care îi tratăm ne asigură biletul către o viață lungă și fericită. La polul opus, cei care stau mereu singuri și se izolează de ceilalți sunt nefericiți și trăiesc mai puțin. Specialiștii avertizează însă – „nu toate relațiile ne fac fericiți” .

Certurile cu prietenii sau partenerii abuzivi provoacă mai mult stres decât bună dispoziție.

The post Un studiu de la Harvard de 85 de ani a descoperit lucrul nr. 1 care ne face fericiți în viață: Ne ajută să „trăim mai mult” appeared first on Aleph News.

Previous post 21 de școli și grădinițe din România sunt în categoria de risc maxim la cutremur. Ce se întâmplă cu elevii?
Next post LIVE UPDATE. 1 an de la invazia Rusiei. „Nu ne vom odihni” până în ziua în care Ucraina va învinge și va fi reconstruită, afirmă liderii UE