Un trustu media italian interzice comentariile politice la TV

  • Trustul Mediaset nu își mai lasă prezentatorii să aibă opinii politice.
  • „Mediaset” fondat de Berlusconi impune noi reguli „de etică” .
  • Prezentatorii programelor de divertisemnt nu vor discuta politică.

Imagineazță-ți asta – cum ar fi ca la televizor prezentatorii să nu mai aibă voie să spună lucruri despre politică? Te duce cu gândul la Epoca Ceaușescu? …Se întâmplă și azi în Italia!

Trustul italian „Mediaset” – fondat de Berlusconi are o nouă conducere care pune la bătaie – noi reguli. Orice glumă, comentariu sau referință cu trimitere la politică sau politicieni – să fie făcute în programele de știri – „programele de divertisment, să rămână DOAR de divertisment” – explică compania. Și asta nu e tot. Prezentatorii și inivtații nu vor putea critica un alt program Mediaset sau colegii din breaslă.

Nu e prima dată când compania impune propriile reguli care taie din libertatea de exprimare. În 2004, a lansat un catalog cu 21 de reguli care să oprească orice bârfă despre viața vedetelor.

The post Un trustu media italian interzice comentariile politice la TV appeared first on Aleph News.

Previous post 21 de școli și grădinițe din România sunt în categoria de risc maxim la cutremur. Ce se întâmplă cu elevii?
Next post LIVE UPDATE. 1 an de la invazia Rusiei. „Nu ne vom odihni” până în ziua în care Ucraina va învinge și va fi reconstruită, afirmă liderii UE