Un emu a fost urmărit de poliția din Tennessee. Ce a făcut proprietarul animalului de companie

  • Un emu din Tennessee, pe nume MeeMoo, a scăpat miercuri din țarcul său de 2,5 metri, sărind peste el.
  • Poliția a urmărit pasărea rapidă timp de 30 de kilometri înainte de a o încolți.
  • După ce s-a întors acasă, MeeMoo a evadat din incinta sa consolidată chiar a doua zi.

O urmărire a poliției într-un orășel din Tennessee a avut loc miercuri după ce un emu poznaș pe nume MeeMoo a scăpat din țarcul său, potrivit mai multor rapoarte, scrie Insider.

Proprietarul emu-ului, Harry McKinney din Harriman, Tennessee, a declarat pentru ABC News că pasărea a sărit peste o incintă înaltă de doi metri și a fugit prin cartier. Inițial, McKinney nu a știut unde a plecat pasărea și a apelat la ajutorul rețelelor de socializare.

După ce MeeMoo a fost văzut de vecini, Departamentul de Poliție din Harriman a intervenit pentru a urmări pasărea, despre care au spus că a fugit de ei cu o viteză de până la 65 de kilometri pe oră, a declarat McKinney pentru WATE.

Poliția a reușit în cele din urmă să îl încolțească pe MeeMoo, iar McKinney a reușit să convingă pasărea să se întoarcă la el. McKinney a declarat pentru ABC News că urmărirea și căutarea au durat șapte ore și s-au întins pe o distanță de 30 de kilometri, dar MeeMoo este acum acasă, alături de partenerul său, un alt emu numit MeeMee.

În urma „situației de urgență”, McKinney a întărit gardul, dar a spus într-o postare pe Facebook a doua zi că MeeMoo a reușit să scape din nou. Din fericire, acesta s-a întors acasă într-o oră, a scris McKinney.

Citește și

The post Un emu a fost urmărit de poliția din Tennessee. Ce a făcut proprietarul animalului de companie appeared first on Aleph News.

Previous post O femeie i-a donat un organ tatălui său ca donator anonim: „Aș face-o din nou”
Next post FOTO. Cele mai bune momente de la Coachella 2023 din ziua 2: BlackPink, Calvin Harris, Rosalía au cucerit scena