Un bărbat găsește și returnează un cec Haribo de 4.6 milioane euro. Ce recompensă a primit

  • Un bărbat a găsit un cec în valoare de 4,6 milioane de euro emis pe numele gigantului Haribo.
  • Cecul fusese emis de către un lanţ de supermarketuri către producătorul de dulciuri, dar s-a pierdut, potrivit The Independent.
  • În loc să îi ceară banii înapoi, i-au spus să distrugă cecul şi să le trimită o fotografie ca dovadă, potrivit presei locale.

Un bărbat a găsit un cec în valoare de 4,6 milioane de euro emis pe numele gigantului Haribo. Anouar G, în vârstă de 38 de ani, din Frankfurt, a observat cecul în timp ce aştepta trenul cu care mergea în vizită la mama sa.

Bărbatul de 38 de ani a rămas uimit când a văzut că valoarea cecului era de 4.631.538,80 euro: Avea o sumă atât de mare scrisă încât nici măcar nu am putut să o pronunţ”. Cecul fusese emis de către un lanţ de supermarketuri către producătorul de dulciuri, dar s-a pierdut, potrivit The Independent.

Anouar a contactat imediat Haribo pentru a informa compania că deţinea un cec pe numele lor, astfel că unul dintre avocaţi a luat legătura cu el.

În loc să îi ceară banii înapoi, i-au spus să distrugă cecul şi să le trimită o fotografie ca dovadă, potrivit presei locale. S-a supus şi, câteva zile mai târziu, a primit o cutie de la Haribo care conţinea doar 6 pungi de dulciuri.

Pentru Anouar, recompensa a fost destul de mică, dar Haribo a declarat: Deoarece era un cec nominal, nimeni altcineva în afară de compania noastră nu putea să încaseze banii. I-am trimis pachetul nostru standard ca mulţumire”.

The post Un bărbat găsește și returnează un cec Haribo de 4.6 milioane euro. Ce recompensă a primit appeared first on Aleph News.

Previous post LIVE UPDATE. 264 de zile de invazie. Zelenski promite să reconstruiască Hersonul eliberat, în condițiile în care Rusia pierde „dramatic” în război
Next post Un cuplu cu o diferență de înălțime de 22 de centimetri dezvăluie dacă există probleme în dormitor