Un cuplu cu o diferență de înălțime de 22 de centimetri dezvăluie dacă există probleme în dormitor

  • Brooke Dostillio și iubitul ei, Dylan Painter, s-au căsătorit în ianuarie 2020, în ciuda diferenței uriașe de înălțime de 22 de centimetri.
  • Dar cuplul a spus că acest lucru nu le stă în calea fericirii lor.
  • Cuplul împărtășește videoclipuri cu relația lor pe rețelele de socializare, unde adună adesea milioane de vizualizări pe TikTok.

Un cuplu cu o diferență de înălțime de 22 de centimetri insistă că sunt perfecți împreună deoarece „contrariile se atrag”. Brooke Dostillio și iubitul ei, Dylan Painter, sunt adesea întrebați dacă au probleme în timpul sexului. Porumbeii, care s-au cuplat în ianuarie 2020, sunt opriți pe stradă de oameni care le comentează înălțimea. Asta pentru că, la cei 1,90 m înălțime, Dylan se înalță peste micuța lui iubită, care are doar 1,70 m.

Vorbind despre viața lor amoroasă, Brooke, în vârstă de 25 de ani, din SUA, a spus: „Suntem destul de obișnuiți cu diferența noastră de înălțime. Eu sunt atât de scundă, încât toată lumea este înaltă pentru mine, iar Dylan este atât de înalt, încât toată lumea este scundă pentru el – așa că nu prea contează pentru noi. Este mai mult un șoc pentru ceilalți oameni când ne văd afară.”

Ea a adăugat: „De obicei, ei comentează diferența noastră de înălțime și, de cele mai multe ori, îi spun lucruri lui Dylan pentru că este neobișnuit de înalt. Oamenii din mediul online întreabă mereu cum funcționează „asta” și dacă diferența noastră de înălțime ne schimbă intimitatea – ceea ce nu se întâmplă. Dar noi credem că este amuzant, știam că, atunci când vom face publică relația noastră, oamenii vor face aceste comentarii.”

@brookedostillio it’s giving… gazelle ✨ #runningupthathill #runningchallenge #heightdifference #heightdifferencechallenge #heightdifferencecouples #couple #couplegoals #fyp #viral ♬ Can Can - Rias Orchestra & Helmuth Brandenburg

Cuplul împărtășește videoclipuri cu relația lor pe rețelele de socializare, unde adună adesea milioane de vizualizări pe TikTok. Brooke și jucătorul profesionist de baschet Dylan, în vârstă de 24 de ani, s-au cunoscut pe aplicația de dating Bumble, în timp ce studiau la Universitatea din Delaware.

De atunci s-au mutat în Germania, unde Dylan joacă pentru Trier Gladiators, iar Brooke studiază de la distanță. Brooke a mai spus: „Îmi place foarte mult diferența noastră de înălțime, este cu siguranță foarte utilă pentru anumite lucruri. Dacă eu nu pot ajunge la lucruri în bucătărie sau în partea de sus a dulapului, el poate ajunge la ele”.

Ea a continuat: „Și dacă ceva cade sau este sub pat, este mai ușor pentru mine să ajung. Când ne-am sărutat prima dată trebuia să stăm jos, iar acum, când ne sărutăm, el trebuie să se aplece mult. Dar mie îmi place. După ce am fost cu Dylan, nu mi-aș putea imagina să fiu cu cineva mai apropiat de înălțimea mea.”

The post Un cuplu cu o diferență de înălțime de 22 de centimetri dezvăluie dacă există probleme în dormitor appeared first on Aleph News.

Previous post Un bărbat găsește și returnează un cec Haribo de 4.6 milioane euro. Ce recompensă a primit
Next post LIVE UPDATE. 265 de zile de invazie. SUA analizează cum să modifice drone armate puternice, pe măsură ce solicitările ucrainene cresc