Tucker Carlson, după ce a glumit despre canditatura sa la prezidențiale în 2024: „Îmi pare rău. Nu mă pot controla niciodată”

Tucker Carlson, după ce a glumit despre canditatura sa la prezidențiale în 2024: „Îmi pare rău. Nu mă pot controla niciodată”

Tucker Carlson, după ce a glumit despre canditatura sa la prezidențiale în 2024: „Îmi pare rău. Nu mă pot controla niciodată”Tucker Carlson, după ce a glumit despre canditatura sa la prezidențiale în 2024: „Îmi pare rău. Nu mă pot controla niciodată”

  • Tucker Carlson a declarat pentru Insider că este pe cale să lanseze o ofertă de „2024 de dolari”, apoi a spus că este o glumă.
  • Reacția a avut loc la câteva ore după ce Carlson a lansat un videoclip pe Twitter, în care critica mass-media.
  • „Glumesc”, a declarat Carlson pentru Insider. Îmi pare rău. Nu mă pot controla niciodată”.

Tucker Carlson a fost întrebat, marți, de către agenția Insider printr-un mesaj dacă are în plan o cursă pentru președinție. Noul angajat de extremă dreapta a avut un răspuns șocant: „Da. Anunț de vineri în New Hampshire”.

Trustul de presă i-a cerut lui Tucker să confirme cu certitudine dacă vorbește serios și dacă vestea este una oficială. „Glumesc”, a scris Carlson. „Îmi pare rău. Nu mă pot controla niciodată. Sunt în esență un penis. Îmi cer scuze”.

După 14 ani la televiziunea Fox News, trustul l-a concediat la începutul acestei luni. Show-ul lui Carlson începuse să fie despre subiecte legate de Donald Trump și naționalismul rasializat care l-a propulsat pe la Casa Albă.

La Fox, Carlson a exprimat ura față de imigranții fără acte, a trecut cu vederea insurecția din 6 ianuarie și a criticat sprijinul SUA pentru Ucraina. Înainte de a fi concediat, din motive care variau de la mesaje rasiste și până la acuzații de misoginie și agresiune, el câștiga aproximativ 25 de milioane de dolari pe an. Acesta și-a mutat emisiunea pe Twitter. Carlson ar putea pierde milioane de indemnizații pentru încălcarea unei clauze de neconcurență din contractul său.

Motivele lui Carlson pentru care a decis să critice mass-media într-o postare pe Twitter au fost că, în opinia sa, „mass-media induce în eroare” publicul. Mass-media este domeniul în care Carlson activează de zeci de ani. Deși este una dintre cele mai bune surse ale sale, se pare ca este și unul dintre „sacii de box favoriți”.

După ce Carlson și-a revizuit afirmația inițială conform căreia va anunța vineri o candidatură prezidențială în New Hampshire, Insider a întrebat dacă a exclus o candidatură pentru Casa Albă în 2024. Carlson nu a răspuns.

Citește și

The post Tucker Carlson, după ce a glumit despre canditatura sa la prezidențiale în 2024: „Îmi pare rău. Nu mă pot controla niciodată” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

„Star Wars Jedi: Survivor”, jucat de milioane de oameni în primele două săptămâni de la lansare Previous post „Star Wars Jedi: Survivor”, jucat de milioane de oameni în primele două săptămâni de la lansare
România a pierdut calificarea în finala „Eurovision”. Care sunt țările rămase în luptă Next post România a pierdut calificarea în finala „Eurovision”. Care sunt țările rămase în luptă