„Star Wars Jedi: Survivor”, jucat de milioane de oameni în primele două săptămâni de la lansare

„Star Wars Jedi: Survivor”, jucat de milioane de oameni în primele două săptămâni de la lansare

„Star Wars Jedi: Survivor”, jucat de milioane de oameni în primele două săptămâni de la lansare„Star Wars Jedi: Survivor”, jucat de milioane de oameni în primele două săptămâni de la lansare

  • Compania EA este „extrem de încântată” de performanțele jocului „Star Wars Jedi: Survivor”.
  • Doar în două săptămâni de la lansare, acesta a fost deja testat de „milioane” de jucători.
  • Compania susține că a fost cu siguranță un joc foarte puternic.

În primele câteva săptămâni, milioane de jucători s-au alăturat jocului „Star Wars Jedi: Survivor”, a declarat CEO-ul EA, Andrew Wilson, scrie NME. „În ceea ce privește Jedi, suntem foarte bucuroși”, a adăugat el, vorbind despre întârzierea jocului. „Am luat decizia îndrăzneață de a muta titlul șase săptămâni mai târziu pentru a oferi echipei oportunitatea de a ajunge cu adevărat la calitatea dorită a jocului”.

„Este foarte devreme, cred că avem 11 zile în acest moment, suntem într-un alt tip de dinamică a pieței, dar v-aș spune că merge foarte puternic împotriva așteptărilor noastre și împotriva lui Jedi”, a mai spus compania.

În urma lansării pe PC, PlayStation 5 și Xbox Series X|S, a fost anunțat că jocul va primi „săptămâni” de patch-uri, după ce impresiile inițiale pe PC au raportat că jocul suferă de anumite probleme, în ciuda faptului că există laude pentru jocul în sine.

Într-o recenzie de cinci stele, NME a spus: „Combinat cu o muzică care te face să te simți ca în Războiul Stelelor, încadrarea care este instantaneu familiară, inclusiv acele tranziții de ștergere din Războiul Stelelor care vor fi atât de cunoscute pentru oricine iubește jocul, este greu să nu spui că Survivor este cea mai bună reprezentare de joc video din Star Wars pe care am văzut-o până în prezent”.

În alte știri despre jocuri, un dezvoltator Respawn a confirmat că o presupusă eroare Star Wars Jedi: Survivor este de fapt o întâlnire rară a inamicului.

Citește și

The post „Star Wars Jedi: Survivor”, jucat de milioane de oameni în primele două săptămâni de la lansare appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

LIVE UPDATE. 441 zile de invazie rusă. Un jurnalist francez a fost ucis de tiruri de rachete în estul Ucrainei Previous post LIVE UPDATE. 441 zile de invazie rusă. Un jurnalist francez a fost ucis de tiruri de rachete în estul Ucrainei
Tucker Carlson, după ce a glumit despre canditatura sa la prezidențiale în 2024: „Îmi pare rău. Nu mă pot controla niciodată” Next post Tucker Carlson, după ce a glumit despre canditatura sa la prezidențiale în 2024: „Îmi pare rău. Nu mă pot controla niciodată”