O femeie a supraviețuit cu vin și acadele în sălbăticia australiană, timp de cinci zile. Cum a ajuns acolo

O femeie a supraviețuit cu vin și acadele în sălbăticia australiană, timp de cinci zile. Cum a ajuns acolo

O femeie a supraviețuit cu vin și acadele în sălbăticia australiană, timp de cinci zile. Cum a ajuns acoloO femeie a supraviețuit cu vin și acadele în sălbăticia australiană, timp de cinci zile. Cum a ajuns acolo

  • O femeie a fost blocată timp de cinci zile într-o zonă îndepărtată din sud-estul Australiei.
  • Aceasta a supraviețuit cu vin și acadele, au declarat autoritățile.
  • Femeia în vârstă de 48 de ani, pe nume Lilian, a fost salvată joi.

Lilian plecase în vacanță în orașul Bright și a fost dată dispărută pe 30 aprilie, după ce nu a mai dat niciun semn celor dragi, scrie ABC News. Autoritățile ar fi percheziționat zona de acolo, dar nu găsiseră niciun semn care să îi conducă la femeie, se spune într-un comunicat.

În timp ce efectuau o misiune de verificare într-o zonă deluroasă din orașul Mitta Mitta, autoritățile au văzut-o pe femeie la capătul drumului și au salvat-o, se arată în comunicat. Lilian le-a spus autorităților că a luat drumul greșit și a încercat să se întoarcă când a rămas blocată în noroi.

O înregistrare video a arătat-o pe femeie cum cerea ajutorul fluturând din mâini spre un elicopter de salvare, la capătul unui drum din Australia, a anunțat poliția. Ea se afla la aproape 65 de kilometri de cel mai apropiat oraș și nu putea să meargă din cauza problemelor de sănătate. Zona nu avea semnal pentru telefonul mobil. Lilian luase câteva gustări și acadele și și-a folosit încălzitorul mașinii peste noapte.

„Singurul lichid pe care Lillian nu-l bea și pe care l-a avut cu ea, a fost o sticlă de vin. O cumpărase cadou pentru mama ei, așa că a făcut-o să treacă”, a spus Torpey, sergentul unei secții de poliție. „După ce s-a pierdut în tufiș timp de cinci zile, a fost extrem de ușurată și recunoscătoare că ne-a văzut și am fost la fel de fericiți să o vedem”, a adăugat el.

The post O femeie a supraviețuit cu vin și acadele în sălbăticia australiană, timp de cinci zile. Cum a ajuns acolo appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

„Star Wars Jedi: Survivor”, jucat de milioane de oameni în primele două săptămâni de la lansare Previous post „Star Wars Jedi: Survivor”, jucat de milioane de oameni în primele două săptămâni de la lansare
România a pierdut calificarea în finala „Eurovision”. Care sunt țările rămase în luptă Next post România a pierdut calificarea în finala „Eurovision”. Care sunt țările rămase în luptă