România are cei mai mulţi „superbogaţi“ din regiune. Peste 1.800 de români au averi de peste 30 de milioane de dolari

  • România e țara din estul Europei cu cei mai mulți super bogați.
  • Peste 1.800 de milionari din România au averi de peste 30 mil.$.
  • România are peste 90.000 de milionari.

România e o țară fumoasă cu oameni bogați – asta trebuia să îi spuna Ciucă lui Ion. Avem încă un motiv de mândrie – suntem țara din Europa de est cu cei mai mulți super bogați.”

Peste 90.000 de români au făcut deja primul milion de dolari, iar dintre ei ies în evidență 1,800 de super bogați care au ajuns la peste 30 de milioane de dolari – viitorul sună și mai bine. Un studiu făcut de Knight Frank arată că România va avea 2.500 de super bogați peste cinci ani.

Acum România e peste Ungaria, Cehia și Polonia – țară care are o populație de doua ori mai mare. România e depășită de francezi care au 30.000 de super bogați, nemți cu 28.000 și Italienii cu 17.000. Super bogații au acum o nouă misiune – primul miliard!

The post România are cei mai mulţi „superbogaţi“ din regiune. Peste 1.800 de români au averi de peste 30 de milioane de dolari appeared first on Aleph News.

Previous post VIDEO. LIVE UPDATE. 379 zile de invazie rusă. Zelenski i-a susținut pe protestatarii împotriva „legii privind agenții străini” din Georgia
Next post După atacurile de azi centrala nucleară Zaporojie a fost răcită cu generatoare diesel. Şeful AIEA: Într-o zi norocul nostru se va termina