Ratingul FIFA al lui Ronaldo ajunge la cel mai scăzut nivel din ultimii 16 ani

  • Noul său rating pe FIFA 23, în urma unei actualizări, este de 88.
  • Ultimul rating mai mic decât acesta este cel din FIFA 07, când a fost de 87.
  • Ronaldo a semnat recent cu Al-Nassr, unul dintre cele mai mari cluburi din Arabia Saudită.

Portughezul Cristiano Ronaldo a coborât la cel mai mic rating din ultimii 16 ani în jocul de fotbal FIFA, în urma transferului său la clubul de fotbal Al-Nassr din Arabia Saudită şi a recentelor controverse cu echipa sa naţională şi cu fostul său club, Manchester United.

Ronaldo a părăsit de comun acord echipa din Premier League engleză după ce l-a criticat public pe managerul Erik ten Hag, care l-a scos din primul unsprezece de start.

În timpul Cupei Mondiale FIFA, căpitanul Portugaliei – considerat, de asemenea, unul dintre cei mai buni jucători de atac din toate timpurile – a fost eliminat din lot în timpul competiţiei, iar înlocuitorul său, Goncalo Ramos, a marcat un hat-trick în meciul următor.

Ronaldo a semnat recent cu Al-Nassr, unul dintre cele mai mari cluburi din Arabia Saudită, contractul său incluzând, se pare, o perioadă în care va acţiona ca ambasador al candidaturii comune a ţării, alături de Egipt şi Grecia, pentru Cupa Mondială FIFA 2030.

Noul său rating pe FIFA 23, în urma unei actualizări, este de 88, ultimul rating mai mic decât acesta fiind cel din FIFA 07, când a fost de 87.

Înainte de actualizare, jucătorul de 37 de ani avea un rating de 90 şi a fost în mod constant unul dintre cei mai bine cotaţi jucători din joc în ultimii 15 ani, alături de argentinianul Lionel Messi.

The post Ratingul FIFA al lui Ronaldo ajunge la cel mai scăzut nivel din ultimii 16 ani appeared first on Aleph News.

Previous post Biden, îndemnat să-l extrădeze pe Bolsonaro după ce susținătorii săi au luat cu asalt clădirile guvernului brazilian
Next post Curtea de Apel Bucureşti a decis: Andrew Tate şi fratele său Tristan rămân în arest