Premierul Ciucă, mesaj de condoleanțe către familiile românilor care și-au pierdut viața în accidentul rutier din Bulgaria

  • Nicolae Ciucă a transmis, sâmbătă, un mesaj de condoleanţe familiilor românilor care şi-au pierdut viaţa în accidentul rutier petrecut în Bulgaria în noaptea de vineri spre sâmbătă.
  • Acesta a dat asigurări că instituţiile statului fac toate demersurile necesare pentru aducerea în ţară a celor răniţi în tragicul incident.
  • Patru persoane, între care trei cetăţeni români, au murit şi alte nouă persoane au fost rănite în accidentul rutier care a avut loc în Bulgaria, a informat sâmbătă Ministerul Afacerilor Externe. 

Premierul Nicolae Ciucă a transmis, sâmbătă, un mesaj de condoleanţe familiilor românilor care şi-au pierdut viaţa în accidentul rutier petrecut în Bulgaria în noaptea de vineri spre sâmbătă şi a dat asigurări că instituţiile statului fac toate demersurile necesare pentru aducerea în ţară a celor răniţi în tragicul incident, potrivit Agerpres.

„M-a întristat profund vestea că mai mulţi cetăţeni români şi-au pierdut viaţa, iar alţii au fost răniţi în tragicul accident rutier care a avut loc azi noapte, în Bulgaria. Sunt alături de familiile îndoliate, le transmit condoleanţe şi întreaga mea compasiune. La nivelul Guvernului am intervenit urgent pentru a-i ajuta pe românii răniţi şi a le asigura cea mai bună îngrijire medicală. Un elicopter SMURD şi o echipă medicală de la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti – Floreasca se află deja în Bulgaria pentru a evalua şi planifica preluarea în România a celor răniţi. Alte elicoptere SMURD sunt în drum spre Bulgaria pentru a-i aduce acasă pe românii noştri”, a precizat Nicolae Ciucă, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Guvernului, vizualizat de aceeași sursă.

Premierul a mai transmis că instituţiile statului sunt pregătite să ofere sprijin cetăţenilor săi, indiferent unde s-ar afla şi să le asigure o cât mai bună îngrijire.

În ceea ce privește românii răniți în tragicul accident, Nicolae Ciucă le transmite sănătate şi recuperare cât mai rapidă.

Patru persoane, între care trei cetăţeni români, au murit şi alte nouă persoane au fost rănite în accidentul rutier care a avut loc în Bulgaria, a informat sâmbătă Ministerul Afacerilor Externe. 

The post Premierul Ciucă, mesaj de condoleanțe către familiile românilor care și-au pierdut viața în accidentul rutier din Bulgaria appeared first on Aleph News.

Previous post Alte patru nave cu cereale au părăsit porturile ucrainene. Zelenski anunță că „porturile noastre la Marea Neagră funcționează”
Next post VIDEO. Clotilde Armand: „Vom deschide parcarea de sub Pasajul Basarab după ce, mai bine de 10 ani de zile, a stat în paragină”