Novak Djokovic a fost înfrânt de Dusan Lajovic în sferturile de finală de la Banja Luka Open 2023

  • Novak Djokovic a recunoscut la începutul săptămânii că se confruntă cu o problemă la cotul drept.
  • Numărul 1 mondial a pierdut în Bosnia, la Banja Luka Open, vineri seară, în fața compatriotului său Dusan Lajovic.
  • Lajovic ajunsese în sferturile de finală cu o victorie în două seturi în fața francezului Gregoire Barrere.

Novak Djokovic a recunoscut la începutul săptămânii că se confruntă cu o problemă la cotul drept, iar numărul 1 mondial s-a împiedicat în Bosnia, la Banja Luka Open, vineri seară, când a pierdut în fața compatriotului său Dusan Lajovic, scrie Eurosport.

Meciul cu 6-4 7-6(8-6) în fața lui Lajovic i-a adus acestuia o înfrângere în sferturile de finală. În altă ordine de idei, Dominic Thiem a pierdut în fața lui Taylor Fritz la Bavarian International.

Cei doi tineri de 30 de ani au fost bine echilibrați și, cu două mingi de break față de una a adversarului său mai în vârstă, Lajovic a reușit să treacă în avantaj de 5-4 pentru a-i oferi șansa de a servi pentru primul set, pe care l-a luat în mod corespunzător.

Lajovic ajunsese în sferturile de finală cu o victorie în două seturi în fața francezului Gregoire Barrere, în timp ce Djokovic a trebuit să treacă peste faptul că a fost condus cu un set în fața lui Luca Van Assche pentru a evita o a doua înfrângere consecutivă.

Djokovic și-a păstrat serviciul în primul joc din setul al doilea și, pe măsură ce a trecut în avantaj în setul al doilea, mulți s-ar fi așteptat la o altă revenire curajoasă împotriva accidentărilor și a șanselor.

Cu toate acestea, veteranul nu a reușit să facă egaleze și a ajuns la un scor de 6-6, lăsând perechea pregătită pentru un tie-break, Djokovic fiind nevoit să câștige doar pentru a rămâne în meci.

Citește și

The post Novak Djokovic a fost înfrânt de Dusan Lajovic în sferturile de finală de la Banja Luka Open 2023 appeared first on Aleph News.

Previous post LIVE UPDATE. 422 zile de invazie rusă. Explozie de proporții într-un oraș rusesc din apropierea graniței cu Ucraina
Next post Rapperul Diddy spune că doar două persoane au voie să îi spună pe numele real. Cine sunt acestea