LIVE UPDATE. 422 zile de invazie rusă. Explozie de proporții într-un oraș rusesc din apropierea graniței cu Ucraina

  • O explozie puternică a zguduit joi noaptea o stradă din orașul rus Belgorod, situat chiar la granița cu Ucraina.
  • Una dintre străzile principale din oraș a fost descoperit un crater cu diametrul de 20 de metri.
  • Imagini video de la fața locului au arătat grămezi de beton pe stradă, mai multe mașini avariate și o clădire cu geamurile sparte.

O explozie puternică a zguduit joi noaptea o stradă din orașul rus Belgorod, situat chiar la granița cu Ucraina, dar nu au fost raportate inițial cazuri de răniți, au anunțat autoritățile locale.

Guvernatorul regiunii Belgorod, Viaceslav Gladkov, care a anunțat starea de urgență, a declarat pe Telegram că pe una dintre străzile principale din oraș a fost descoperit un crater cu diametrul de 20 de metri. Acesta nu a precizat care a fost cauza.

Imagini video de la fața locului au arătat grămezi de beton pe stradă, mai multe mașini avariate și o clădire cu geamurile sparte. O filmare a arătat ceea ce părea a fi o mașină răsturnată pe acoperișul unui magazin.

Belgorod este una dintre mai multe regiuni din sudul Rusiei unde obiective precum depozite de combustibil și muniții au fost zguduite de explozii de la începutul a ceea ce Moscova numește „operațiunea sa militară specială” în Ucraina, la 24 februarie 2022.

The post LIVE UPDATE. 422 zile de invazie rusă. Explozie de proporții într-un oraș rusesc din apropierea graniței cu Ucraina appeared first on Aleph News.

Previous post Averea privată a regelui Charles al III-lea, estimată la 1,8 miliarde de lire sterline
Next post Novak Djokovic a fost înfrânt de Dusan Lajovic în sferturile de finală de la Banja Luka Open 2023