Ministerul Turismului vrea să claseze România în rândul destinațiilor din Europa. Apelează la influenceri ca să atragă turiștii străini

  • Ministerul Turismului le cere influencerilor să promoveze România.
  • Scopul este de a-i face pe turiștii străini să aleagă România ca city break.
  • TikTok, Youtube și Instagram sunt rețelele de socializare vizate pentru publicitate.

Se distrează, dar pot munci în același timp. Ministerul Turismului le cere influencerilor să promoveze pe rețelele de socializare obiectivele turstice din România, pentru a-i atrage pe turiștii străini.

Despre acest subiect a discutat mai multe Alina Ceușan, influencer.

„Am avut colaborări de-a lungul timpului cu diverse hoteluri, pensiuni, cu diverși oameni din industria HORECA și ne-am bucurat foarte tare de fiecare dată când am putut să aducem un plus și să punem România pe hartă și pentru alții”, a spus Alina Ceaușan.

The post Ministerul Turismului vrea să claseze România în rândul destinațiilor din Europa. Apelează la influenceri ca să atragă turiștii străini appeared first on Aleph News.

Previous post LIVE UPDATE. Ziua 120 de invazie. Zelenski: „Steagurile ucrainene și europene vor flutura împreună și atunci când vom reconstrui statul nostru după acest război”
Next post Ursula von der Leyen avertizează Ucraina şi Moldova: trebuie să îşi facă temele înainte de a trece la următoarea etapă a procesului de aderare