Mesajele vedetelor după moartea lui Silvio Berlusconi. Viktor Orban: „Un mare luptător a plecat dintre noi ”

Mesajele vedetelor după moartea lui Silvio Berlusconi. Viktor Orban: „Un mare luptător a plecat dintre noi ”

Mesajele vedetelor după moartea lui Silvio Berlusconi. Viktor Orban: „Un mare luptător a plecat dintre noi ”Mesajele vedetelor după moartea lui Silvio Berlusconi. Viktor Orban: „Un mare luptător a plecat dintre noi ”

  • Silvio Berlusconi s-a stins din viață la vârsta de 86 de ani.
  • Berlusconi a creat cea mai mare companie media din Italia și a condus AC Milan.
  • Mai multe celelbrități au transmis câte un omagiu fostului om de afaceri.

Silvio Berlusconi s-a stins din viață la vârsta de 86 de ani, ieri, la spitalul San Raffaele din Milano. Fost prim-ministru italian și om de afaceri, Berlusconi a creat cea mai mare companie media din Italia și a condus AC Milan până să urmeze drumul politic, scrie Reuters.

Mai multe personalități marcante au transmis un omagiu fostului om de afaceri. Iată câteva reacții la vestea morții sale:

Vladimir Putin

„Pentru mine, Silvio a fost o persoană dragă, un prieten adevărat. Întotdeauna i-am admirat sincer înțelepciunea, capacitatea sa de a lua decizii echilibrate și prevăzătoare chiar și în cele mai dificile situații”.

Papa Francisc

Într-un mesaj adresat fiicei celei mai mari a lui Berlusconi, Marina, a oferit „participarea sa sinceră la doliul pentru pierderea unui protagonist al vieții politice italiene, care a deținut responsabilități publice cu temperament energic”.

Ursula von der Leyen

„A condus Italia într-o perioadă de tranziție politică și, de atunci, a continuat să modeleze țara sa iubită. Transmit condoleanțele mele familiei sale și poporului italian.”

Viktor Orban

„A plecat marele luptător”.

Antony Blinken, secretar de stat al SUA

„În mod evident, a fost o figură extrem de importantă în viața Italiei, în viața politică, în viața publică a țării”.

Mario Draghi, fost premier italian

„În calitate de antreprenor, a schimbat lumea comunicațiilor și a sportului cu o inițiativă și o inovație extraordinare. Ca lider, a transformat politica și a fost iubit de milioane de italieni pentru umanitatea și carisma sa”.

Grupul Vivendi

„Regretăm profund pierderea unui antreprenor remarcabil și om vizionar. Contribuțiile lui Silvio Berlusconi în lumea mass-media și spiritul său antreprenorial au lăsat o amprentă de neșters asupra industriei. Amintirile legate de farmecul și flamboaianța sa vor rămâne”.

„Astăzi, plângem pierderea lui Silvio Berlusconi. El a fost fondatorul și liderul Forza Italia, cel mai longeviv prim-ministru italian din epoca postbelică & o forță de prim rang în familia noastră politică”.

Partidul Forza Italia al lui Berlusconi

„Ne-am dori să nu te putem lăsa niciodată să pleci. La revedere, domnule președinte. Comunitatea dumneavoastră politică”.

AC MILAN, pe care Berlusconi l-a deținut între 1986-2017

„Clubul transmite condoleanțe familiei neuitatului președinte al rossonerilor. Profund întristat, AC Milan deplânge trecerea în neființă a neuitatului Silvio Berlusconi și dorește să se adreseze familiei, asociaților și celor mai dragi prieteni pentru a împărtăși condoleanțe… Vă mulțumim, domnule președinte. Întotdeauna alături de noi”.

GIORGIA MELONI, PRIM-MINISTRU ITALIAN

„Silvio Berlusconi a fost mai presus de toate un luptător, a fost un om căruia nu i-a fost niciodată teamă să-și apere convingerile și tocmai acest curaj, această determinare l-au făcut unul dintre cei mai influenți oameni din istoria Italiei”.

Citește și:

The post Mesajele vedetelor după moartea lui Silvio Berlusconi. Viktor Orban: „Un mare luptător a plecat dintre noi ” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

FOTO. 20 de modele Ferrari, unice în lume, vor fi scoase la licitație Previous post FOTO. 20 de modele Ferrari, unice în lume, vor fi scoase la licitație
Șeful NATO, Jens Stoltenberg, spune că ucrainenii „fac progrese” în contraofensivă Next post Șeful NATO, Jens Stoltenberg, spune că ucrainenii „fac progrese” în contraofensivă