Volodimir Zelenski, discurs despre contraofensivă: ,,Pierderile inamicului sunt exact ceea ce avem nevoie”

Volodimir Zelenski, discurs despre contraofensivă: ,,Pierderile inamicului sunt exact ceea ce avem nevoie”

Volodimir Zelenski, discurs despre contraofensivă: ,,Pierderile inamicului sunt exact ceea ce avem nevoie”Volodimir Zelenski, discurs despre contraofensivă: ,,Pierderile inamicului sunt exact ceea ce avem nevoie”

  • Volodimir Zelenski a ținut un discurs în care a transmis mai multe detalii despre desfășurarea contraofensivei.
  • Zelenski este recunoscător pentru fiecare soldat care luptă.
  • Liderul ucrainean a menționat că zonele operaţionale de interes sunt la Hortiţia şi Tavria.

Luni seara, liderul ucrainean Volodimir Zelenski a ținut un discurs în care a transmis mai multe detalii despre desfășurarea contraofensivei. Președintele a declarat pe Telegram că în regiunea Bahmut forțele ucrainene mențin controlul, însă a recunoscut că vremea este un factor care înregunează sarcinile militarilor.

Zelenski a menționat că zonele operaţionale de interes sunt la Hortiţia şi Tavria, în regiunea Zaporojie. „Luptele sunt dure, dar mişcarea noastră este acolo, iar acest lucru este foarte important. Pierderile inamicului sunt exact ceea ce avem nevoie. Ploile ne îngreunează sarcina, forţa soldaţilor noştri continuă să dea roade şi le mulţumesc tuturor celor care sunt în luptă, tuturor celor care sprijină brigăzile noastre de luptă în zonele respective”.

La reuniunea zilnică despre situaţia de pe front, „generalii Sîrski şi Tarnavski au raportat despre succesele pe care le-am obţinut deja, despre zonele în care trebuie să ne întărim şi despre acţiunile pe care le putem întreprinde pentru a sparge mai multe poziţii ruseşti”, a detaliat preşedintele ucrainean.

Zelenski este recunoscător pentru fiecare soldat care luptă. „Le mulţumesc băieţilor noştri pentru fiecare steag ucrainean care se întoarce acum la locul care i se cuvine în satele de pe teritoriul recent dezocupat!”. „Înaintăm pas cu pas! Noi credem în victorie. Ea va veni!”, a încheiat acesta discursul.

Citește și:

The post Volodimir Zelenski, discurs despre contraofensivă: ,,Pierderile inamicului sunt exact ceea ce avem nevoie” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

FOTO. 20 de modele Ferrari, unice în lume, vor fi scoase la licitație Previous post FOTO. 20 de modele Ferrari, unice în lume, vor fi scoase la licitație
Șeful NATO, Jens Stoltenberg, spune că ucrainenii „fac progrese” în contraofensivă Next post Șeful NATO, Jens Stoltenberg, spune că ucrainenii „fac progrese” în contraofensivă