Macron a ghicit atât rezultatul, cât și marcatorii la meciul Franța – Polonia de la Cupa Mondială

  • Emmanuel Macron a prezis corect scorul la meciul Franţa – Polonia de la Cupa Mondială (3 la 1), dar şi marcatorii.
  • ,,Cred că vom câştiga cu 3-1″ , a spus Macron. ,,Lewandowski va băga un gol, la fel ca Mbappé sau poate Giroud, care vrea să facă istorie” .
  • Franţa s-a impus cu 3-1 datorită unei duble a lui Kylian Mbappé şi a unui gol al lui Olivier Giroud.

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a prezis corect scorul la meciul Franţa – Polonia de la Cupa Mondială (3 la 1), dar şi marcatorii.

Întrebat de ziarul „Le Parisiendespre meciul Franţa-Polonia de duminică, preşedintele Emmanuel Macron s-a arătat plin de optimism.

,,Cred că vom câştiga cu 3-1″ , a spus Macron, un mare fan al fotbalului: ,,Lewandowski va băga un gol, la fel ca Mbappé sau poate Giroud, care vrea să facă istorie” .

Franţa s-a impus cu 3-1 datorită unei duble a lui Kylian Mbappé şi a unui gol al lui Olivier Giroud. Acesta din urmă a devenit singurul golgheter din istoria echipei franceze.

De partea poloneză, singurul gol al meciului a fost marcat de Robert Lewandowski.

The post Macron a ghicit atât rezultatul, cât și marcatorii la meciul Franța – Polonia de la Cupa Mondială appeared first on Aleph News.

Previous post VIDEO. LIVE UPDATE. 284 de zile de invazie. Zelenski despre plafonarea pretului pentru petrolul rusesc la 60 de dolari: „Nu este o decizie serioasa”
Next post Rareș Bogdan, prim vicepreședinte PNL: „Din perspectiva mea, România are peste 95% șanse să intre în spațiul Schengen. Luni și marți sunt zile vitale în negocierile dintre cei mari”