LIVE UPDATE. 404 zile de invazie rusă. Zaharova: Tăcerea din capitalele occidentale cu privire la explozia din Sankt Petersburg „vorbește de la sine”

  • O femeie a fost arestată în cazul exploziei care l-a ucis pe bloggerul Vladlen Tatarski, anunță presa rusă.
  • Un consilier al lui Zelenski a declarat după explozia din Sankt Petersburg: „Păianjenii se mănâncă între ei într-un borcan”.
  • Conform presei de stat din Rusia, o explozie a avut loc într-o cafenea din Sankt Petersburg, iar un blogger militar rus a fost ucis în urma incidentului.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Ministerul de Externe al Rusiei nu a formulat nicio acuzație cu privire la persoanele sau entitățile implicate în atacul care l-a ucis pe Vladlen Tatarski, un cunoscut blogger pro-război, într-o cafenea din centrul orașului Sankt Petersburg, scrie Sky News.

Cu toate acestea, ministerul condus de Serghei Lavrov a susținut că tăcerea din capitalele occidentale expune ipocrizia în ceea ce privește exprimarea îngrijorării față de soarta jurnaliștilor.

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a afirmat că lipsa de reacție de la Washington, Londra și Paris „vorbește de la sine, având în vedere îngrijorarea lor aparentă pentru sănătatea jurnaliștilor și libertatea de exprimare” .

„Este frapantă reacția de la Kiev, unde cei care primesc subvenții occidentale nu-și ascund în niciun fel bucuria față de ceea ce s-a întâmplat”, a scris ea, pe site-ul ministerului.

Citește și:

LIVE UPDATE. 403 zile de invazie rusă. ​Ucraina a pregătit un plan în 12 puncte privind peninsula Crimeea, după recapturarea ei de la Rusia

LIVE UPDATE. 402 zile de invazie rusă. Fondul Monetar Internațional aprobă un împrumut de 15,6 miliarde de dolari pentru Ucraina

LIVE UPDATE. 400 zile de invazie rusă. Un jurnalist american de la Wall Street Journal a fost arestat în Rusia pentru spionaj

The post LIVE UPDATE. 404 zile de invazie rusă. Zaharova: Tăcerea din capitalele occidentale cu privire la explozia din Sankt Petersburg „vorbește de la sine” appeared first on Aleph News.

Previous post Publicația New York Times și-a pierdut certificarea pe contul oficial de Twitter. Ce spune Elon Musk
Next post FOTO. Lista miliardarilor lumii care se întrec să-și construiască propriile orașe utopice