LIVE UPDATE. 247 de zile de invazie. Casa Albă promite „un răspuns” dacă Rusia va ataca sateliții americani

  • Orice atac asupra infrastructurii americane va fi întâmpinat cu un răspuns, a declarat joi Casa Albă.
  • Asta după ce un oficial de rang înalt din cadrul Ministerului rus de Externe a declarat că sateliții comerciali occidentali ar putea deveni ținte legitime pentru Rusia dacă sunt implicați în războiul din Ucraina.
  • Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, John Kirby, a adăugat, în fața jurnaliștilor, că informațiile publice disponibile arată că rușii au încercat să urmărească tehnologii antisatelit.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Orice atac asupra infrastructurii americane va fi întâmpinat cu un răspuns, a declarat joi Casa Albă, după ce un oficial de rang înalt din cadrul Ministerului rus de Externe a declarat că sateliții comerciali occidentali ar putea deveni ținte legitime pentru Rusia dacă sunt implicați în războiul din Ucraina, relatează Reuters.

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, John Kirby, a adăugat, în fața jurnaliștilor, că informațiile publice disponibile arată că rușii au încercat să urmărească tehnologii antisatelit.

The post LIVE UPDATE. 247 de zile de invazie. Casa Albă promite „un răspuns” dacă Rusia va ataca sateliții americani appeared first on Aleph News.

Previous post Mallurile din București sting lumina de frica facturilor la energie
Next post Soțul președintei Camerei Reprezentanților din SUA, Nancy Pelosi, atacat cu un ciocan la domiciliu. Motivul este neclar