VIDEO. Cum s-a strecurat un șofer pe lângă doi polițiști și patru jandarmi. A lovit două mașini și a trecut cu viteză printre pietoni

  • Un șofer a fost la un pas să calce un polițist și patru jandarmi.
  • Bărbatul a amenințat și a ironizat polițiștii până să fie reținut.
  • Înainte de incident, bărbatul a fost urmărit 30 de minute de polițiști.

Motto-ul Poliției Române, Siguranță și Încredere, a rămas de căruță după o seară nebună în București. Un bărbat oprit în trafic de un polițist a refuzat să coboare din mașină.

Șoferul nu a fost impresionat nici măcar după ce patru jandarmi au sosit în sprijinul ofițerului. A accelerat și a fost la un pas să îi calce, apoi și-a abandonat bolidul.

Restul nopții a postat pe Instagram mesaje în care îi ironiza pe polițiști.

Șoferul a fost arestat spre dimineață. Numele lui este Șerban Michelle Antonio, fiul unei cunoscute maneliste, Roxy Manelista.

În 2020, el a mai fost implicat într-un dosar pentru posesie de droguri.

Și în timp ce unii polițiști se luptă cu infractorii, alții se gândesc la partea frumoasă a meseriei. Sindicatul Sidepol oferă membrilor reduceri la implanturi de sâni, la tratamente pentru riduri sau la injecții cu botox. De exemplu, o operație de mărire de sâni este redusă de la 4.000 de euro la 3.190.

The post VIDEO. Cum s-a strecurat un șofer pe lângă doi polițiști și patru jandarmi. A lovit două mașini și a trecut cu viteză printre pietoni appeared first on Aleph News.

Previous post Mallurile din București sting lumina de frica facturilor la energie
Next post Soțul președintei Camerei Reprezentanților din SUA, Nancy Pelosi, atacat cu un ciocan la domiciliu. Motivul este neclar