În zona Apusului din Militari, nu va mai „răsări” apa caldă, pentru 100 de blocuri, timp de o săptămână

Termoenergetica anunţă că, începând de joi, în zona Apusului din cartierul Militari, Sectorul 6, furnizarea apei calde de consum pentru şapte puncte termice, aproximativ 100 de blocuri, va fi oprită pentru o săptămână.

„Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă că, începând de azi, în zona Apusului din cartierul Militari, Sectorul 6, în perimetrul străzilor Ghirlandei, Petrăcheşti şi bulevardul Iuliu Maniu se desfăşoară lucrări de reparaţii la reţeaua primară DN 400, cu o vechime de aproape 60 de ani. Pentru efectuarea intervenţiilor, furnizarea apei calde de consum pentru şapte puncte termice, aproximativ 100 de blocuri, va fi oprită. Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este joi, 09 iunie 2022, ora 24.00”, potrivit unui comunicat de presă.

Manevrele tehnice de golire a conductelor, aerisirile şi lucrările de reparaţii au fost deja începute încă din cursul dimineţii.

„După finalizarea tuturor tipurilor de lucrări, vor fi efectuate operaţiunile de umplere a tronsoanelor de conductă. Echipele CMTEB vor lucra simultan în mai multe puncte, astfel încât să fie redus termenul estimat de finalizare şi punctele termice afectate să fie repuse în funcţiune. Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren.”

„Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit – 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert”, se mai arată în comunicat.

The post În zona Apusului din Militari, nu va mai „răsări” apa caldă, pentru 100 de blocuri, timp de o săptămână appeared first on Aleph News.

Previous post La o săptămână după carnagiul din Texas, cinci persoane au murit într-un atac în campusul unui spital din SUA
Next post În ciuda sancţiunilor occidentale, Rusia este pe cale să câştige mai mulţi bani din exporturi