FOTO. Burgerul inspirat de Lego. Un restaurant din Australia îl pune în meniu

FOTO. Burgerul inspirat de Lego. Un restaurant din Australia îl pune în meniu

FOTO. Burgerul inspirat de Lego. Un restaurant din Australia îl pune în meniuFOTO. Burgerul inspirat de Lego. Un restaurant din Australia îl pune în meniu

  • Gurmanzii vor avea parte de o surpriză.
  • Un restaurant extravagant inspirat din Lego va fi deschis în Australia.
  • Brick Burger oferă burgeri delicioși și o atmosferă distractivă.

„Brick Burger” este conceput pentru a-i face pe vizitatori să intre într-o lume jucăușă, plină de pereți și burgeri din cărămizi colorate, mobilier cu tematică Lego și chiar o stație de construit cărămizi. Restaurantul pop-up îmbină incredibila lume creativă a Lego cu mâncarea gourmet apetisantă, scrie Daily Mail.

Această experiență culinară unică va fi deschisă doar pentru o perioadă scurtă de timp, în perioada 9-10 septembrie, pe King Street Wharf, în Darling Harbour din Sydney. Biletele sunt acum disponibile la prețul de 47 de dolari fiecare, care include un burger și o băutură la alegere. Brick Burger este conceput pentru a cufunda vizitatorii într-o lume jucăușă, plină de pereți de cărămidă și burgeri colorați, mobilier cu tematică Lego și chiar o stație de construcție de cărămizi.

Clienții se pot delecta cu o selecție ispititoare de burgeri inovatori, preparați din ingrediente proaspete, cu opțiuni de carne de vită, de pui și vegetariene. Oaspeții pot alege, de asemenea, dintr-o gamă de chifle de cărămidă vibrante.

Aceasta este prima dată când conceptul este adus în Australia, după ce anterior a lansat pop-up-ul în Auckland și în Filipine. La eveniment sunt bineveniți atât adulții, cât și copiii, vor avea loc concursuri de construcție de cărămizi și vor fi puse la bătaie premii fantastice. Evenimentul de două zile va fi destinația perfectă pentru cei care caută o ieșire de weekend jucăușă și delicioasă.

Citește și

The post FOTO. Burgerul inspirat de Lego. Un restaurant din Australia îl pune în meniu appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Gwyneth Paltrow spune „cine e mai bun la pat”: Ben Affleck sau Brad Pitt? Previous post Gwyneth Paltrow spune „cine e mai bun la pat”: Ben Affleck sau Brad Pitt?
Războiul din Ucraina: SUA neagă că ar fi pus la cale atacul cu dronă de la Moscova. Ce spune Volodymyr Zelensky Next post Războiul din Ucraina: SUA neagă că ar fi pus la cale atacul cu dronă de la Moscova. Ce spune Volodymyr Zelensky