Darius Campbell Danesh a murit la 41 de ani. Cadavrul fostului star Pop Idol a fost găsit în apartament

  • Fosta vedetă Pop Idol Darius Campbell Danesh a murit la vârsta de 41 de ani.
  • Cântărețul și actorul a fost găsit mort în apartamentul său din Rochester, Minnesota, pe 11 august.
  • Cauza morții sale rămâne necunoscută.

Fosta vedetă Pop Idol Darius Campbell Danesh a murit la vârsta de 41 de ani. Cântărețul și actorul a fost găsit mort în apartamentul său din Rochester, Minnesota, pe 11 august. Cauza morții sale rămâne necunoscută.

O declarație a fost transmisă: Cu mare tristețe anunțăm decesul lui Darius Campbell Danesh. Darius a fost găsit fără reacție în pat în camera apartamentului său din Rochester, Minnesota, pe 11 august și a fost declarat mort după-amiază de către biroul local al medicilor legiști.

Departamentul de poliție local a confirmat că nu au existat semne de intenție sau circumstanțe suspecte. Cauza morții sale subite este necunoscută în acest stadiu, în timp ce examenele medicale continuă.

 „Vă rugăm să aveți amabilitatea de a respecta dorința noastră de intimitate în acest moment, în timp ce ne împăcăm cu pierderea tragică a fiului și fratelui nostru.”

Fanii devastați s-au adunat pe Twitter pentru a-i aduce un omagiu, iar unul dintre ei a scris:  „Îmi pare rău, dar ce naiba e asta?! Dezgustat, absolut dezgustat”.

Nicki Chapman a fost prima dintre jurații Popstars care și-a împărtășit durerea din cauza morții sale, scriind pe rețelele de socializare:  „Nu va exista niciodată decât un singur Darius Campbell Danesh. Un adevărat gentleman cu un suflet bun și o sclipire răutăcioasă în ochii lui. De la acea primă audiție plină de evenimente la Popstars până la faptul că m-a invitat cu amabilitate să-l văd cântând pe scena West End. Gândurile sunt alături de familia sa în aceste momente triste.”

În timp ce Michelle Heaton, membră a Liberty X, al cărei grup s-a format după ce a apărut în Popstars, a scris pe Twitter: Atât de trist … suntem alături de familia lui Darius”.

The post Darius Campbell Danesh a murit la 41 de ani. Cadavrul fostului star Pop Idol a fost găsit în apartament appeared first on Aleph News.

Previous post FBI i-a confiscat cele trei pașapoarte ale lui Donald Trump. Ce a declarat fostul președinte într-o postare pe rețelele de socializare
Next post Șeful OMS: „Culoarea pielii oamenilor” poate fi motivul pentru care criza din Tigray nu primește aceeași atenție ca Ucraina