LIVE UPDATE. 175 de zile de invazie. Rusia prelungeşte starea de urgenţă în Crimeea

  • În regiunea Crimeea, anexată de ruși, a fost prelungită starea de urgenţă (din 9 august), iar agenţi ai Serviciului rus de Securitate (FSB) caută membri ai unei unităţi de elită ucrainene suspectaţi de comiterea atacurilor recente, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate ruse.

ORA 00:00

Rușii fură cât pot

Mykhailo Podoliak, consilier al șefului biroului președintelui Ucrainei, a declarat că forțele ruse din orașul ocupat Herson au instruit lucrătorii de la căile ferate din teritoriile ocupate ale Ucrainei să transfere toate vagoanele de marfă cu acoperiș deschis, deteriorate sau intacte, către Nova Kakhovka și Herson.

Rușii demontează, apoi, vagoanele și le trimit în Crimeea, la topit.

The post LIVE UPDATE. 175 de zile de invazie. Rusia prelungeşte starea de urgenţă în Crimeea appeared first on Aleph News.

Previous post FBI i-a confiscat cele trei pașapoarte ale lui Donald Trump. Ce a declarat fostul președinte într-o postare pe rețelele de socializare
Next post Șeful OMS: „Culoarea pielii oamenilor” poate fi motivul pentru care criza din Tigray nu primește aceeași atenție ca Ucraina