Cristiano Ronaldo semnează un contract de 75 de milioane de dolari pe an cu Al-Nassr

  • Al-Nassr a ajuns în sfârșit la un acord cu Cristiano Ronaldo.
  • Jucătorul va semna un contract valabil pe două sezoane și jumătate.
  • Cristiano Ronaldo va încasa aproximativ 200 de milioane de euro pe sezon și va fi cel mai bine plătit sportiv din lume.

Al-Nassr a ajuns în sfârșit la un acord cu Cristiano Ronaldo. Jucătorul va semna un contract valabil pe două sezoane și jumătate.

După eliminarea Portugaliei de la CM Qatar, Cristiano Ronaldo a fost cerut intens de către arabii de la Al-Nassr, care l-au ademenit pe fotbalistul lusitan cu un salariu aproape ireal.

Potrivit presei internaționale, cele două părți au ajuns în cele din urmă la un acord, înțelegerea ar fi fost semnată în această după amiază.

Cristiano Ronaldo va încasa aproximativ 200 de milioane de euro pe sezon și va fi cel mai bine plătit sportiv din lume.

„Înțelegerea dintre Cristiano Ronaldo și Al-Nassr este o chestiune de ore. Se pun la punct ultimele detalii contractuale, acordul fiind încheiat în proporție de 99%. În această noapte sau mâine totul va deveni oficial. ” scrie publicația MARCA.

FOTO – Twitter

The post Cristiano Ronaldo semnează un contract de 75 de milioane de dolari pe an cu Al-Nassr appeared first on Aleph News.

Previous post LIVE UPDATE. 310 zile de invazie. Belarus susține că a doborât o rachetă lansată din Ucraina
Next post Cristiano Ronaldo confirmă transferul la Al-Nassr, fostul atacant al lui Manchester United semnează un contract de aproape 200 de milioane de euro