Cât mai durează războiul din Ucraina? Previziunile lui Mihail Podoliak

  • Războiul din Ucraina ar putea continua încă două până la șase luni, a declarat un consilier al președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, citat de DPA.
  • Mihail Podoliak a făcut această predicție într-un interviu acordat site-ului web al opoziției ruse Medusa.

„Războiul ar putea dura încă două până la șase luni”, a spus Podoliak. El a calculat dimensiunea stocurilor de arme în Europa, Ucraina și Rusia ca factori cheie în durata războiului.

Convorbirile de pace pot avea loc numai dacă situația de pe teren se schimbă, iar Rusia a simțit că nu mai poate dicta termeni, a spus un consilier al președintelui ucrainean. El a avertizat că concesiile teritoriale nu vor pune capăt războiului.

Potrivit lui Podoliak, armata rusă, grupul privat de mercenari Wagner și separatiștii din estul Ucrainei au estimat până acum un total de 80.000 de morți și răniți. Aceste date nu pot fi verificate independent.

După ce Rusia a pierdut până la 1.000 de oameni pe zi în timpul „primei faze catastrofale a războiului ”, acum victimele lor și ale Ucrainei sunt „comparabile”, a adăugat el.

Joi, Zelensky a declarat că între 60 și 100 de militari ucraineni au fost uciși și 500 au fost răniți pe zi.

The post Cât mai durează războiul din Ucraina? Previziunile lui Mihail Podoliak appeared first on Aleph News.

Previous post Firmele cripto avertizează: Mii de monede digitale se vor prăbuși
Next post Mike Tyson, despre războiul din Ucraina, în timp ce fumează iarbă: „Dacă un șoim omoară o altă pasăre, de ce să omori șoimul?”