Carnea cultivată ar putea deveni o sursă viabilă de hrană pentru astronauții din spațiu. Ce au descoperit cercetătorii

Carnea cultivată ar putea deveni o sursă viabilă de hrană pentru astronauții din spațiu. Ce au descoperit cercetătorii

Carnea cultivată ar putea deveni o sursă viabilă de hrană pentru astronauții din spațiu. Ce au descoperit cercetătoriiCarnea cultivată ar putea deveni o sursă viabilă de hrană pentru astronauții din spațiu. Ce au descoperit cercetătorii

  • Agenția Spațială Europeană (ESA) cercetează cultivarea de carne în spațiu ca sursă de hrană pentru astronauți.
  • Acestă descoperire ar oferi astronauților hrană nutritivă în timpul misiunilor în spațiu.
  • Cercetătorii din UK și Germania au examinat și cultivarea plantelor și a algelor.

Agenția Spațială Europeană (ESA) a format două echipe de cercetare pentru a explora posibilitatea de a cultiva carne în spațiu ca sursă viabilă de hrană pentru astronauți, scrie TechEBlog.

În cazul în care va avea succes, aceasta ar oferi astronauților hrană nutritivă în timpul misiunilor în spațiu îndepărtat sau pe termen lung de pe Pământ.

Cercetătorii din Marea Britanie și Germania au examinat și alternative precum plantele și algele ca surse de hrană proteinică, dar au ajuns la ideea că cultivarea cărnii ar fi o soluție valoroasă.

Citește și

The post Carnea cultivată ar putea deveni o sursă viabilă de hrană pentru astronauții din spațiu. Ce au descoperit cercetătorii appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

VIDEO. Act de vandalism la Galeria Națională din Londra. Doi protestatari au spart sticla care proteja tabloul „The Rokeby Venus”, pictat de Diego Velazquez Previous post VIDEO. Act de vandalism la Galeria Națională din Londra. Doi protestatari au spart sticla care proteja tabloul „The Rokeby Venus”, pictat de Diego Velazquez
FOTO. CFDA Fashion Awards și-a anunțat câștigătorii. Serena Williams a obținut premiul „Fashion Icon” Next post FOTO. CFDA Fashion Awards și-a anunțat câștigătorii. Serena Williams a obținut premiul „Fashion Icon”