Bucureștenii au înjurat devreme ieri dimineață. Ploaia a dat traficul peste cap în Capitală

  • În zece ore a plouat cât în media de zece zile pe luna mai în București.
  • Noaptea trecută 100 de utilaje Apa Nova au intervenit în București.
  • Bucureștiul are 1.000 de kilometri de conducte care trebuie reparate.

Bucureștenii au înjurat devreme. De vremea rea, dar și de vremea pe care o pierd cei de la Primărie, care nu reușesc niciodată să evite inundațiile la fiecare strop de ploaie. Nici o surpriză: traficul a fost dat peste cap.

Noaptea trecută nu a fost însă doar un strop. În zece ore a plouat cât în zece zile din luna mai, dacă tinem cont de istoricul ploilor din fiecare an. Șeful de la primăria Capitalei, matematicianul Nicușor Dan, a făcut calculele și a încercat să îi liniștească pe bucureșteni.

„Noaptea trecută și predominant în cursul dimineții de 18.05.2022, a avut locun eveniment pluvial, semnificativ din punct de vedere al cantităților de precipitații descărcate pe suprafața Municipiului București, care a avut o distribuție relativ uniformă”

Totuși, Primăria Capitalei le promite bucureștenilor că nu vor mai avea probleme cu apa caldă.

Pe Facebook-ul Primăriei apar poze cu doi muncitori și câteva conducte, dar și cu mesajul măreț: „A fost realizată cu succes proba de presiune pentru 1250 de metri de conductă nouă.”. Atenție cu garanție de peste 30 de ani, dar nu au spus și cât peste 30 de ani.

The post Bucureștenii au înjurat devreme ieri dimineață. Ploaia a dat traficul peste cap în Capitală appeared first on Aleph News.

Previous post Noul concept neobișnuit de super-iaht are un ochi de sticlă uriaș
Next post Plaza Centers cere despăgubiri de peste 250 de milioane de euro de la România