Bezos are chatbot-ul lui. Amazon anunță Q, cu care vrea să ia fața Microsoft sau Google

Bezos are chatbot-ul lui. Amazon anunță Q, cu care vrea să ia fața Microsoft sau Google

Bezos are chatbot-ul lui. Amazon anunță Q, cu care vrea să ia fața Microsoft sau GoogleBezos are chatbot-ul lui. Amazon anunță Q, cu care vrea să ia fața Microsoft sau Google

  • După perioada de probă, varianta de business a softului va fi disponibilă cu o subscripție de 20$/lună.
  • Până pe 1 decembrie vom primi tot felul de noi features, dar până în acest moment există 3 update-uri notabile.
  • A.I.-ul s-a antrenat cu 17 ani de date de la AWS.

Bezos are chatbot-ul lui. Amazon anunță Q, cu care vrea să ia fața Microsoft sau Google. După perioada de probă, varianta de business a softului va fi disponibilă cu o subscripție de 20$/lună.

Este vorba despre Amazon Web Services, o companie deținută de Amazon, care se ocupă cu furnizarea de produse și servicii în zona de cloud, inclusiv stocare, baze de date, analiză, rețele web și mobile, instrumente pentru dezvoltatori management și securitate. Pe Amazon web services se află și partea de cloud computing în A.I.. Cel puțin 80% din unicorni, companii cu o capitalizare care depășește un miliard de dolari, cumpără servicii de la AWS. Anul acesta au ținut a 10-a ediție a re:Invent. Un eveniment în care anunță noi produse și servicii dezvoltate pe baza feedback-ului anual.

Până pe 1 decembrie vom primi tot felul de noi feature, dar până în acest moment există 3 update-uri notabile. Primul este Amazon Q. Propiul model AI pentru business-uri. Q acționează ca un asistent, unde utilizatorii pot pune întrebări despre afacerile lor, cu toate datele interne. Întrebările puse chatbot-ului nu vor fi folosite pentru a antrena niciun model A.I.. A.I.-ul s-a antrenat cu 17 ani de date de la AWS.

Al doilea eveniment major este anunțul noului CIP, TRAINIUM 2. Folosit pentru antrenarea modelelor A.I. de bază, Trainium 2 este de 4 ori mai perfomant decât predecesorul său. Și are o memorie de 3 ori mai mare.

Citește și

The post Bezos are chatbot-ul lui. Amazon anunță Q, cu care vrea să ia fața Microsoft sau Google appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Conservatorii din Florida au dezvoltat un laborator de supraviețuire al recifelor de corali Previous post Conservatorii din Florida au dezvoltat un laborator de supraviețuire al recifelor de corali
LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 645. Franța își propune să finalizeze acordul de securitate cu Ucraina până la începutul anului 2024 – Ministerul de Externe Next post LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 645. Franța își propune să finalizeze acordul de securitate cu Ucraina până la începutul anului 2024 – Ministerul de Externe