Xi Jinping le cere șefilor securității naționale din China să se pregătească pentru „cele mai grave scenarii“

Xi Jinping le cere șefilor securității naționale din China să se pregătească pentru „cele mai grave scenarii“

Xi Jinping le cere șefilor securității naționale din China să se pregătească pentru „cele mai grave scenarii“Xi Jinping le cere șefilor securității naționale din China să se pregătească pentru „cele mai grave scenarii“

  • Xi Jinping le-a transmis șefilor din Comisia Națională de Securitate să ia în calcul ,,cele mai rele scenarii” și să fie pregătiți pentru ,,vremuri furtunoase” .
  • Președintele Chinei a cerut ca sistemul de securitate intern să fie modernizat și antrenat să fie eficient ,,în situații reale de luptă” .
  • Analiștii spun că ultimele declarații ale președintelui se înscriu în politica sa recentă în care se pune mai mult accent pe măsurile de securitate în detrimentul creșterii economice.

Președintele Chinei Xi Jinping le-a transmis șefilor din Comisia Națională de Securitate să ia în calcul „cele mai rele scenarii” și să fie pregătiți pentru ,,vremuri furtunoase” , avertizându-i că problemele de securitate națională s-au înrăutățit semnificativ, scrie Washington Times.

,,Trebuie să aderăm la o gândire pragmatică și să luăm în calcul cele mai rele scenarii. Trebuie să fim pregătiți să trecem prin teste majore, să înfruntăm vremuri furtunoase” , a spus Xi Jinping.

,,Complexitatea și dificultatea problemelor de securitate națională cu care ne confruntăm au crescut semnificativ” , a mai spus Xi Jinping în timpul reuniunii Comisiei Naționale de Securitate, un organism al Partidului Comunist care coordonează instituțiile interne de securitate și care se concentrează, în special, pe combaterea terorismului, a separatismului și a extremismului religios.

Xi Jinping a cerut ca sistemul de securitate intern să fie modernizat și antrenat să fie eficient ,,în situații reale de luptă” .

Comisia Națională de Securitate a fost înființată chiar de Xi Jinping, în 2013. Analiștii spun că ultimele declarații ale președintelui se înscriu în politica sa recentă în care se pune mai mult accent pe măsurile de securitate în detrimentul creșterii economice.

,,Tot ce se întâmplă în Republica Populară Chineză a lui Xi este considerat o problemă de securitate națională astfel că există o concentrare tot mai intensă pe dezvoltarea aparatului de securitate în detrimentul dezvoltării economice” , spune Bill Bishop, un expert în politica chineză.

Citește și

Amnezie la concertul lui Taylor Swift. Mai mulți fani nu-și mai amintesc nimic din timpul show-ului

Pink a postat o fotografie nud pe Instagram. Reacțiile fanilor

Cipurile A.I. au adus unei companii profit de un trilion de dolari într-o săptămână. De ce văd investitorii potențial în ele?

The post Xi Jinping le cere șefilor securității naționale din China să se pregătească pentru „cele mai grave scenarii“ appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

De ce sunt tinerii din Generația Z atât de motivați de bani și „obsedați” de salarii mari Previous post De ce sunt tinerii din Generația Z atât de motivați de bani și „obsedați” de salarii mari
YouTube nu va mai elimina videoclipurile care promovează minciuni despre alegerile prezidențiale americane din 2020 Next post YouTube nu va mai elimina videoclipurile care promovează minciuni despre alegerile prezidențiale americane din 2020