Vremea afectează rețeaua electrică din SUA prin întreruperi majore de curent

  • În ultimele două decenii, SUA s-au confruntat cu întreruperi majore de curent.
  • Vremea extremă contribuie la deteriorarea retelei de energie electrică.
  • Rețeaua electrică a SUA se confruntă cu un deficit de finanțare.

Rețeaua de energie electrică a Americii devine din ce în ce mai nesigură, asta în timp ce milioane de ameriani devin tot mai dependenți de ea. În ultimele două decenii, Statele Unite s-au confruntat cu întreruperi majore de curent la frecvențe tot mai mari. Printre principali factorii care contribuie la această deteriorare a rețelei se numără și vremea extremă.

Evenimentele meteorologice din ultimele veri au stabilit recorduri. Să ne uităm în urmă pentru a ne face o idee despre cum vremea mai caldă, mai uscată și mai turbulentă din această vară ar putea afecta rețeaua. Administrația Națională Oceanică și Atmosferică sau NOAA spune că acest sezon de uragane va fi probabil peste normal.

Autoritățile de reglementare din multe părți ale țării încearcă să accelereze și mai mult dezvoltarea energiei regenerabile, ca răspuns la preocupările legate de schimbările climatice. Unii furnizori au făcut unele modernizări și au adăugat baterii la scară mare pentru a stoca mai multă energie intermitentă.

Unii furnizori locali de utilitățicum ar fi Entergy din New Orleans sau Conned din New York au făcut modernizări. Dar o evaluare recentă a Societății Americane a Inginerilor Civili estimează că rețeaua electrică a Statelor Unite se confruntă cu un deficit de finanțare care se estimează că va crește la 197 de miliarde de dolari până în 2029.

The post Vremea afectează rețeaua electrică din SUA prin întreruperi majore de curent appeared first on Aleph News.

Previous post NASA caută soluții ca actul sexual să poată fi făcut în siguranță în spațiu
Next post Putin își vânează opozanții. Ultimul lider al Uniunii Forțelor de Dreapta din Rusia a fost arestat luni, la Moscova