VIDEO. Un moment emoționant pentru Liverpool. Gestul nobil făcut de către căpitanul echipei de fotbal

VIDEO. Un moment emoționant pentru Liverpool. Gestul nobil făcut de către căpitanul echipei de fotbal

VIDEO. Un moment emoționant pentru Liverpool. Gestul nobil făcut de către căpitanul echipei de fotbalVIDEO. Un moment emoționant pentru Liverpool. Gestul nobil făcut de către căpitanul echipei de fotbal

  • John, fan al echipei Liverpool, a suferit un stop cardiac în timp ce juca fotbal.
  • Colegul său, Alex, care era și cadru medical, i-a acordat primul ajutor, salvându-i viața.
  • John și Virgil Van Dijk l-au suprins pe Alex, cu o vizită la spitalul unde lucrează.

La începutul acestui an, John, un mare fan al echipei Liverpool, a suferit un stop cardiac în timp ce juca pentru echipa sa de fotbal din liga de duminică. Din fericire, colegul său de echipă, Alex, care este și asistent medical a reușit să îi salveze viața pe loc.

„Dacă ești inconștient mai mult de cinci minute, probabil că vei muri, iar eu am fost inconștient timp de 27 de minute. A încercat să-mi facă un CRP, s-a grăbit să aducă de urgență un defibrilator, m-a electrocutat de mai multe ori, până când, în cele din urmă, a venit ambulanța și am fost dus de urgență la spital”, a explicat John.

În semn de apreciere, John, însoțit de căpitanul echipei, Virgil Van Dijk i-a făcut o surpriză cadrului medical și a mers să-i mulțumească personal.

Van Dijk s-a plimbat prin saloanele spitalului și i-a salutat pe pacienții internați, care au fost încântați să-l întâlnească.

Citește și

The post VIDEO. Un moment emoționant pentru Liverpool. Gestul nobil făcut de către căpitanul echipei de fotbal appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Kendall Jenner a ajuns în topul Forbes, „30 Under 30″. Vânzările brand-ului său, Tequilla 818 au atins 25 de milioane de dolari Previous post Kendall Jenner a ajuns în topul Forbes, „30 Under 30″. Vânzările brand-ului său, Tequilla 818 au atins 25 de milioane de dolari
Conservatorii din Florida au dezvoltat un laborator de supraviețuire al recifelor de corali Next post Conservatorii din Florida au dezvoltat un laborator de supraviețuire al recifelor de corali