VIDEO. Trei morți și un rănit în urma unei explozii la un debarcader din portul Crotone, Italia

  • O explozie violentă a avut loc astăzi în portul Crotone.
  • Un container a explodat pe un remorcher ancorat în port, din motive care nu au fost încă stabilite.
  • În accident și-au pierdut viața 3 membri ai echipajului ambarcațiunii. Victimele ar putea fi de naționalitate malteză.

Trei persoane au murit şi o alta a fost gravă rănită într-o explozie, urmată de un incendiu, la un remorcher care se afla pe chei în portul Crotone, în sudul extrem al Italiei, potrivit autorităților responsabile.

,,Intervenţie în desfăşurare la Crotone pentru un incendiu şi o explozie la un remorcher pe chei. Bilanţul este de trei morţi, un rănit transportat la spital şi o a cincea afectată rănită uşor” , au precizat pompierii italieni pe Twitter.

Conform ziarului local Il Crotone, explozia s-a produs la un remorcher Asso care îşi oferea serviciile platformelor de extracţie de gaz situate în largul portului, situat în Calabria.

Explozia s-a produs în timpul unor lucrări de sudură la un container de la bordul navei, iar unda de şoc a proiectat pe chei două persoane, care şi-au pierdut viaţa, şi o treia în mare, conform sursei citate.

The post VIDEO. Trei morți și un rănit în urma unei explozii la un debarcader din portul Crotone, Italia appeared first on Aleph News.

Previous post Festivalul Internațional de Film de la Veneția a început. Julianne Moore, președintele juriului: „Puneți arta înaintea afacerilor”
Next post Cum a reacţionat Kremlinul după decizia UE de a suspenda acordul de vize pentru cetăţenii ruşi