VIDEO. Margot Robbie dezvăluie cele mai memorabile ținute purtate în filmele sale: „Hainele sunt o parte importantă a acestui film”

VIDEO. Margot Robbie dezvăluie cele mai memorabile ținute purtate în filmele sale: „Hainele sunt o parte importantă a acestui film”

VIDEO. Margot Robbie dezvăluie cele mai memorabile ținute purtate în filmele sale: „Hainele sunt o parte importantă a acestui film”VIDEO. Margot Robbie dezvăluie cele mai memorabile ținute purtate în filmele sale: „Hainele sunt o parte importantă a acestui film”

  • Margot Robbie dezvăluie câteva dintre cele mai memorabile ținute ale sale din filme într-un interviu pentru Vogue.
  • Printre ținutele menționate se numără faimosul look din „The Wolf of Wall Street” și interpretarea sa ca Harley Quinn în „Suicide Squad”.
  • Actrița vorbește și despre garderoba sa în filmele „Mary Queen of Scots” și „Once Upon a Time in Hollywood”, dar și despre anticipatul său rol în filmul „Barbie”.

Într-un interviu pentru Vogue, Margot Robbie a dezvăluit câteva dintre cele mai memorabile ținute ale sale de pe marile ecrane. Printre acestea se numără faimosul său look din filmul „The Wolf of Wall Street”, în care actrița a strălucit într-o rochie captivantă inspirată de moda anilor ’90.

„Aceasta este din „The Wolf of Wall Street”. În prima mea scenă din film purtam o rochie vintage LeGer cu bandaj. Pentru Naomi, pentru acest personaj, este ca și cum sexualitatea ei era moneda ei de schimb în această lume și, mai ales, ca și efectul pe care îl putea avea asupra lui Jordan era modul în care putea controla sau manipula situațiile, așa că ceea ce purta era o parte foarte importantă a acestui lucru”, a declarat ea pentru Vogue.

Un alt moment remarcabil a fost interpretarea sa ca Harley Quinn în „Suicide Squad”, unde a îmbrăcat o ținută extrem de distinctivă și plină de personalitate.

„Am jucat rolul lui Harley Quinn, care este bazat pe un personaj de benzi desenate. Este pentru prima dată când Harley Quinn a apărut pe marele ecran. Poți obține multe de la un personaj doar prin felul în care arată. Te uiți la acel personaj și te gândești că e o veste proastă. Are probleme cu tatăl ei, are o relație toxică. A trecut prin multe. Aveam toate aceste tatuaje, cum ar fi acesta de aici de jos, care spune „norocosule”.

Margot a adăugat pe lista și transformarea sa în regina Elizabeth I în
„Mary Queen of Scots” și interpretarea sa ca Sharon Tate în „Once Upon a Time in Hollywood”: „O voi juca pe regina Elisabeta I în „Mary Queen of Scots”. Designerul de costume Alexandra Burner a făcut atât de multe lucruri grozave. De exemplu, costumele tuturor au fost făcute din denim, ceea ce a fost o alegere atât de cool și ciudată și a avut un fel de structură în acest look”.

Actrița a vorbit inclusiv despre rochiile elegante și ținutele îndrăznețe, pe care le va purta în următorul său film, „Barbie”.

„Hainele sunt o parte importantă a acestui film și o parte importantă a lui Barbie, la fel ca totul în filmul Barbie. Este super superficial, dar este și incredibil de profund în același timp. Poate să-și pună un costum și să fie avocat, poate să-și pună o cască spațială și să fie astronaut, a povestit Margot”.

Citește și:

The post VIDEO. Margot Robbie dezvăluie cele mai memorabile ținute purtate în filmele sale: „Hainele sunt o parte importantă a acestui film” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

LIVE UPDATE. Ziua 457 de război. Finlanda va trimite echipamente militare suplimentare în Ucraina, anunță Ministerului finlandez al Apărării Previous post LIVE UPDATE. Ziua 457 de război. Finlanda va trimite echipamente militare suplimentare în Ucraina, anunță Ministerului finlandez al Apărării
Elina Svitolina donează premiul în bani copiilor din Ucraina, după ce a cucerit al 17-lea titlu la Strasbourg Next post Elina Svitolina donează premiul în bani copiilor din Ucraina, după ce a cucerit al 17-lea titlu la Strasbourg